Hangi Ağlaklık Daha Tiksinç?

Birini diğerinden ayırt edemiyorum. Bahsi geçen takımlar büyük takım değil, bahsi geçen şahıs küçük bir karakterdir. Her haltı ye Galatasaray'a çamur at spor kulüpleri işte daha fazlası değil.

Amma ve lakin Semra'nınkini dilleyip dilleyip sözde şampiyonluklar yaşamış, mütemadiyen şeref hakkı mastürbasyonu yapan camianın küçüklüğü öyle bir küçüklüktür ki adı konamaz.

Ağlaklıkta-Beşiktaş
Çamura Yatmada ve Manipülasyon'da-Fenerbahçe

Birinin birinci olduğunda da diğeri ikinci açık ara.

Rıza ise Fenerbahçe çamuru ile Beşiktaş ağlaklığını tek potada eritip Galatasaray kompleksi sosuna bulanmış hali. Ama tek kişi sonuçta.

seçemedim yahu! hepsi çok üst düzeyde ağlıyor. hak geçmesin şimdi

Fenerbahçe'ninki mafyatik ruh hastalığı. Kendine her şeyi mübah gören, biz her şeyi yaparız kimse de bize bir şey diyemez, hayali büyüklükler uydurup herkesi buna inandırmaya çalışma hastalığı.

Beşiktaş'ınki çingenelik ötesi bir küçüklük. Öyle bir şey ki deprem üzerinden bile siyaset yapan, genel geçer kuralı hak yeme olarak gösterecek kadar küçükler. Çebi kulübünü o kadar b.ktan bir konuma soktu ki, bundan daha fazla küçülemezler dediğin anda ağzına lafı tıkıyorlar.

Bu 5 puan muhabetinde aynı durumda olsalardı bunu kesinlikle Fener de yapardı bu arada, hatta daha fazlasını da yapar siyasilerden baskı kurmaya da çalışırdı. Biz olsaydık bu konuda bu kadar ileri gideceğimizi sanmıyorum, biz o çingeneliğe düşmezdik tahmin ediyorum. Ama daha önce de söyledim yine söyleyeyim, aynı durumda biz olsaydık ve yönetimden herhangi biri çıkıp bu talepte bulunsaydı küfrederdim ve istifasını beklerdim. Çoğu taraftar da böyle yapardı. Bunu diyecek Beşiktaşlı ve Fenerli kalmadığı için zaten bu durumdalar.

Abi sunu anket acmak bile ayip

Cok net bjk tartismasiz

Geri
Üst Alt