Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
elit hayvani bir stoper şart !
Mexes ? Kjaer ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elit hayvani bir stoper şart !
En olabilitesi Podolski galiba , başka var mı ?
Çok alabileceğimiz isimler yok o tarz için.
Podolski olabilir dediğin gibi abi.
Mexes ? Kjaer ?
kjaer kalsın aga. ama mexes,toure,lescott, bunlar iyidir.
muslera, telles, melo, sneijder, bruma/amrabat var zaten 5 yabancı. gelen yabancı nasıl oynayacak? chedjou, danny varken stoper mi alacaksın, yoksa yerli ile kapatabileceğin tek mevkii sağ beke mi alacaksın ? forvet alıp burak mı yedeğe çekilecek?
chedjou ve danny iyi değil diyen arkadaşlar olabilir ama artık onu gönder yenisi gelsin, bunu da beğenmedim bunu da gönder yenisi gelsin mantığının bitmesi lazım. devre arasında amrabatı, danny, rierayı gönderip sırf transfer yapmak için hajrovic, ontiveiro ve hiç oynamayan bir stoper alındı. hangisi var şimdi? hiçbiri çünkü hepsi transfer yapmak için yapıldı.
ben savunmada semih-koray ikilisinden yanayım. alternatif de akhisardan uğur alınabilinir. gerektiğinde de chedjou kullanılsın. 6,5 mio eur verdik yazık ya. adettendir bir kadro yapayım
Muslera, veysel, koray, semih, telles, melo, selçuk, bruma, olcan, burak.
sırf forvet, stoper demekle olmuyor renkdaşlar. öyle olsa hepimiz nereler eksik biliyoruz. Önemli olan alacağın yabancıyı bu yabancı sınırlaması ile ne zaman, nasıl oynatabileceğin.
çoğunuz santrafor diyor. Bu alacağımız adam yedek oturacak zaten, ondan dolayı koca sezon burak ile geçmez yorumları biraz saçma çünkü bu takımın gol yükünü santrafor gelse dahi el mahkum burak çekecek. gelen adam burak'ın yokluğunda ve cl'de oynar anca. Ha yok ben burak'ı istemiyorum diyorsanız buyrun 5 yabancılı bir kadro kurun. Ama burak'ı oynatmayacağım derken her maç min 1 gol yiyecek kadro oluşturmayın[/QUOTE
Burak ve umutla koca sezon bitmez.Ayrıca zaten her maç ligde bir şekilde pozisyon veriyorsun.Bu ligde başarının anahtarı üretken hücum yapısını oluşturmak.Yani iyi forvetler.Millet lig için savunmaya fazla kafayı takmış.Yahu geçen sene sağda sabri göbekte semih hakan balta oynadı,ayrıca arada chedjou,ceyhun,g.zan falan girdi ligin en az gol yiyen takımı olduk yine de.Bizim temel sorunumuz atamamak.
Herkes burak çok gol atıyor diyo ama elmanderli sezonda elmander 12 gol atmıştı ama sezonu 70 gol üstü bitirdi takım.Selçuk ve melo 25 tane gol attı.Burak geldikten sonra orta saha oyuncuları oyuna katılamaz oldu.Çünkü arkadaş ne pas alışverişini biliyor ne de sırtı dönük top alabiliyor.Varsa yoksa savunma arkasına atın,burak efendide karşı karşıya kaldığı pozisyonların 4te birini atsın kral olsun.Geçen sene ve ondan nönceki sene yani burak geldikten sonra takımın gol ortalaması düştü.Gerçi mesele değil kralımız,girdiği her 5 pozisyondan birini gol yapsın kral olsun yeter.
Muslera-tarık-semih-koray-hakan balta-selçuk-melo-sneijder-olcan-bruma-yabancı forvet yabancı forvet geldikten sonra 5 yabancılı sistem kurulabilir tarık transferi de olursa görüldüğü gibi.
sırf forvet, stoper demekle olmuyor renkdaşlar. öyle olsa hepimiz nereler eksik biliyoruz. Önemli olan alacağın yabancıyı bu yabancı sınırlaması ile ne zaman, nasıl oynatabileceğin.
çoğunuz santrafor diyor. Bu alacağımız adam yedek oturacak zaten, ondan dolayı koca sezon burak ile geçmez yorumları biraz saçma çünkü bu takımın gol yükünü santrafor gelse dahi el mahkum burak çekecek. gelen adam burak'ın yokluğunda ve cl'de oynar anca. Ha yok ben burak'ı istemiyorum diyorsanız buyrun 5 yabancılı bir kadro kurun. Ama burak'ı oynatmayacağım derken her maç min 1 gol yiyecek kadro oluşturmayın
Burak ve umutla koca sezon bitmez.Ayrıca zaten her maç ligde bir şekilde pozisyon veriyorsun.Bu ligde başarının anahtarı üretken hücum yapısını oluşturmak.Yani iyi forvetler.Millet lig için savunmaya fazla kafayı takmış.Yahu geçen sene sağda sabri göbekte semih hakan balta oynadı,ayrıca arada chedjou,ceyhun,g.zan falan girdi ligin en az gol yiyen takımı olduk yine de.Bizim temel sorunumuz atamamak.
Herkes burak çok gol atıyor diyo ama elmanderli sezonda elmander 12 gol atmıştı ama sezonu 70 gol üstü bitirdi takım.Selçuk ve melo 25 tane gol attı.Burak geldikten sonra orta saha oyuncuları oyuna katılamaz oldu.Çünkü arkadaş ne pas alışverişini biliyor ne de sırtı dönük top alabiliyor.Varsa yoksa savunma arkasına atın,burak efendide karşı karşıya kaldığı pozisyonların 4te birini atsın kral olsun.Geçen sene ve ondan nönceki sene yani burak geldikten sonra takımın gol ortalaması düştü.Gerçi mesele değil kralımız,girdiği her 5 pozisyondan birini gol yapsın kral olsun yeter.
Muslera-tarık-semih-koray-hakan balta-selçuk-melo-sneijder-olcan-bruma-yabancı forvet yabancı forvet geldikten sonra 5 yabancılı sistem kurulabilir tarık transferi de olursa görüldüğü gibi.
elmanderli ilk sezon ekstra bir sezondu. ne melo ne de Selçuk kariyerinde o kadar çok skora katkıda bulunmadı. Diğer sezonun başında da elmander vardı, sonrasında saydığın özelliklere sahip drogba geldi ama ilk sezondaki kadar ne gol atabildik ne de melo, Selçuk o rakamlara ulaşabildi. esas sorun kanat oyuncumuzun olmamasıydı. geçen sene burak'ın kötü performans sergilemesinin ana sebeplerinden biri yanlış kullanılması. kanatta kullanıldı, ayrıca burak yetenekleri belli olan bir oyuncu. sen ona gel orta sahaya pas alışverişine katıl dersen topu kaptırır golü yersin. geçen sene çoğu defa gördük bunu.
ha ben de isterim şöyle kaliteli yabancı santrafor. Ama eldeki sınır dahilinde tarık-semih-Koray-balta oynamak intihardır. Semih tek başına yetersiz iken yanına ondan daha yetersiz olan Koray, üstüne sol beke stoperden başka bölgede kullanamayacağın Balta. Tarık'a bir şey demiyorum eldekilerde zaten yetersiz. Bu kadro anca Anadolu'nun alt sıra takımlarını yener. derbileri geçtim, es es, Bursa dahi rahat rahat yener bu kadroyu. ondan dolayı tamamen yetersiz defans hattı ile oynamaktansa kısmen daha oturaklı bir kadroya burak'ı forvet yazarım. ne de olsa forvet'e top gelirse gol yaparsın, defansı 0 olan bir kadro topu o alana dahi getiremez