GSC Anket Hangi Diziliş? Dörtlü vs. Üçlü

Hangi Diziliş?

• Kullanılan toplam oy
    28

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
muslera
skriniar davinson abdülkerim
barış torreira sara jakobs
yunus mika
osimhen

vs

muslera
xx davinson abdülkerim jakobs
torreira sara
yunus mika barış
osimhen
not: örnek bir kadro kıyası verilmiştir. mühim olan üçlü mü dörtlü mü olması seçimidir.

bay - sançez - nelson - jakobs

-------sara - toreira

akgün - mertens - makat

--------osimhen

Net olarak 3'lü hatta Yunus'un ben kanatta harcandığını düşünüyorum orta saha olarak oynamalı oradaki deliciliği rakipleri perişan ediyor.

Muslera
Sanchez - Skriniar - Abdülkerim
Sallai - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Makatze
Osimhen​

üstat takımın ayarlayıla oynadın

1cazld.jpg

muslera
skriniar davinson abdülkerim
barış torreira sara jakobs
yunus mika
osimhen

vs

muslera
xx davinson abdülkerim jakobs
torreira sara
yunus mika barış
osimhen
not: örnek bir kadro kıyası verilmiştir. mühim olan üçlü mü dörtlü mü olması seçimidir.

3lü version daha iyi gibi

3'lüde daha iyi hücum ediyoruz, 4'lüde daha iyi savunma yapıyoruz. ben 3'lüyü tercih ederim ama jacobs'tan hiç sol kanat bek olmuyor. sene sonu apo araplara filan gidip jacobs sol stopere evrilirse kaliteli 1 sol kanat bek transferiyle kesinkes 3'lüye dönülür belki, şu an hep yamalı bohça gibi oluyor. şimdilik takımın değişilmezi sistem seçmek yerine maç ve skora göre rotasyon yapmak daha doğru görünüyor.

geri düştüğümüz veya çok üretemediğimiz günde beklerden birini çıkarıp yunus ve barış gibi hücumcu kanat beklerle 3'lüye dönüp skor potansiyelini arttırmak gibi. jacobs gibi hücum yapamayan, barış-yunus gibi istikrarlı savunma yapamayan demonte adamlarla 3'lü oynamak güç iş, hamle olarak kullanmak daha mantıklı kısa ve orta vadede.

Şu konu o kadar kritik ki cevaplamadan hiç bir transfer yapmamamız lazim.
3-5-2 ise hucumda okan hocanin istedigi bir joker sart.
Fakat 4-4-2 oynayacak isek acilen bir sag bek cekmeliyiz. Mumkunse yerli bir yedek daha bulup jelerte yol vermeliyiz.

sezonun en iyi futbolunu 3lü ile tottenhama karsi oynadik

Takımda sağ bek yok+Mertens 45 dkda pil bitiyor üstüne yedeği yok bir de Batşu gibi santraforun yedek kalıyor.4lü oynayacak takımın önemli 2 mevkin yok kafadan. Dolayısıyla hücumda müthiş kısırlık çekiyoruz.
Bu takım 3lü takımıdır, Okan Hoca da net İnzaghi gibi 3lü hocasıdır. Skriniar, Gürcü+yedek orta saha çekicen. Bundan sonra 3lüyü de bozmaya gerek kalmaz. Kim feda edilcek denilirse Jakobs yedek mecburen. Sakatlık, dinlenme vb durumlarda Apo~Jakops,Davidson~Kaan~Skr. Değişmeli oynar. Osimhen-Miku ikilisi yedeği Batşu olur. Lig, Avrupa’yı rahat götürür bu derinlik. Eh 3lü deyip de 3 stoper önü Jacops-jelertli 5 li savunma da olmaz direkt stoper önünde çizgilerde barış-sallai-yunus-mikulu kadrolar olmalı.
Ben 3lü formasyonlu Galatasaray’ı özlüyorum, fener maçı hariç ligde bile 4lü iyi top oynadığımız maç hatırlamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
İyi bir üçlü teklifine hayır diyemem.

Çok fena hocacı oldum o ne derse o

Tam 1 sezondur sağ beksiz mücadele ediyoruz. 4'lü ısrarının manası yok.

Geri
Üst Alt