Hannibal | 2.Sezon

Eren Arslan

10 Numara!
450px-Hannibal_Season_2_promtional_poster.jpg

Tadı damağınızda kalacak bir yemeğe davetlisiniz! Hem de Hannibal Lecter'ın sofrasına...

Will Graham, aşırı gelişmiş hayalgücü ve empati yeteneği sayesinde seri katiller alanında uzmanlaşmış en iyi özel dedektiflerden biri. Yeni ortağı ve doktoru ise gelmiş geçmiş en korkutucu seri katillerden biri: Hannibal Lecter. Pushing Daisies’in yaratıcısı ve Heroes’un yazarlarından Bryan Fuller, Kuzuların Sessizliği filmiyle herkesin tanıdığı bu efsane katilin ilk günlerine götürüyor izleyenleri. Thomas Harrison imzalı roman serisinin ilk kitabı Red Dragon’ın esas alındığı dizide özel ajan Will Graham ve adli psikiyatrist Doktor Hannibal Lecter’ın tanışma ve birlikte çalışma süreci anlatılıyor. Birbirinin en azılı düşmanı olacak bu iki adamı Hugh Dancy ve Mads Mikkelsen canlandırıyor. Onlara The Matrix ve CSI ile tanınan Laurence Fishburne eşlik ediyor.

2.sezon 28 Şubat"ta başlıyor.İzlemeyenlere tavsiye edebileceğim bir dizi.İlk sezon 13 bölümden oluşuyor.

Her bölümü üst düzeyde gerilim,polisiye tadında.Cinayet yöntemleri,müzikler,dialoglar ve oyunculuklar ilgi çekici

[media]https://www.youtube.com/watch?v=XVhl6WgMTGw[/media]

Mükkemelooooooooo

Hannibal barca ile ilgili film çıkacak sandım sevindim, meğer şu psikopatmış yine...

Firinda kizartilmis bir insan beyni ne giderdi simdi mmmm

Hannibal barca ile ilgili film çıkacak sandım sevindim, meğer şu psikopatmış yine...

Bende aynısını düşündüm ,

ve holywood bir sürü antin kuntin konudan film yaparken Kartaca ve Hannibal ile ilgili neden büyük bir prodüksiyon yapmaz anlamıyorum !

Başlığı yok muymuş forumda, rezillik :D

Sir Anthony Hopkins'ten sonra HANNIBAL LECTER karakterini bu kadar iyi oynayabilen biri olur mu diye düşünürken MADS MIKKELSEN beni çok şaşırttı. 28 Şubat tarihini heyecanla bekliyorum.

Yeni bölüm çıktı, ilgililere duyrulur.

Dövüş sahnesi iyiydi sonra yine uyuttu zaten :D Will uyuzu bu sezon daha arka planda kalır umarım, Dr. Lecter'ın sanatsal faaliyetlerine yoğunlaşmalı dizi :D

S02x02 en çok gerildiğim bölümdü.

Sarışın ablamız dişli çıktı,Hannibal ona kıymaz umarım.Will ikili oynamaya başladı,artık bir şeyler yapması gerektiğinin farkında.Önümüzdeki bölüm mahkemeye çıkacak,bakalım Hannibal orada neler söylecek

sezon bitince topluca indircem hepsini, arka arkaya izleyince daha iyi oluyor:smile: yalniz ilk sezonu son birkac bölüm haric biraz beklentimin altinda kaldi

2.bölümün ilk 10 dakikası dizi tarihinin en güzel anıydı.

karnim acikti vallahi....Hannibal yemek yaparken insanin karnida acikiyo :D....öyle zevkle hazirliyorki yemede yaninda yat hahahahahah.....

Dizi harika gidiyor.Bi sonraki bölümü iple çekiyorum.

Hannibal tam anlamıyla bir sanatçı.Beverly'i kesip biçip sergileyişi harika:DAyrıca Hannibal'a kurban şeklinde görmek de enterasan oldu.birbirlerine hayran olduklarından katiller koruyorlar.hannibal willi,abel ise hannibal'ı

Japon ablamız da gitti. Bi zahmet Hannibal'dan şüphelenirler artık dedim ama yok. Dizi 2.sezonda müthiş ilerliyo ama daha 3.sezon onayını alamamış.

Geri
Üst Alt