Hasan Kartal: "Galatasaray hariç tüm kulüplerle aramız çok iyi"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
68b2ebf2152d49618d8d66e85287b728.jpg

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, sahalarında Galatasaray'a 4-0 yenildikleri karşılaşma sonrası konuştu.

"Bir türlü anlayamadım"
Beyaz TV'ye konuşan Kartal: "Anket yapılsa en sevilen başkan ben çıkarım. Galatasaray hariç tüm kulüplerin başkan ve yöneticilerini çok iyi ağırlıyoruz ve aramız iyi.

"Bizim çocuklar sanki Galatasaray maçında yoktu. Ben Rizespor'da böyle bir şey şimdiye kadar görmedim. Bir türlü anlayamadım."

"Skor 3-0 olunca stattan çıktım"
Skor 3-0 olunca stattan çıktım. Mağlubiyetin %25'ini hakeme bağlıyorum" şeklinde konuştu.

Bana çok tanıdık geldi

Ali Koç: "Galatasaray dışındaki kulüplerle aramız iyi"

Tüm kulüpler dediği de Fb oluyor yalaka herif

Hakemlik ne vardı ki lan maçta itoğlu.

sent via GSC

4-0 beni kesmedi. Şu maç bulduğumuz her pozisyonu atmalıydık. İnsan içine çıkmaya yüzü kalmayacaktı şunların, öyle rencide edici bir skor almalıydık. Hani öyle bir skor olmalıydı ki "hakemi vururdumdan" "kafama sıkardıma" geçiş yaptırmalıydık. Spor ile hiçbir alakası olmayan, nelerden beslendikleri bile belli olmayan mafya tipli yöneticilerin hepsinin takımına aynı tarifeyi uygulamalıyız.

Galatasaray öpsün seni. Zaten öptü de.

Hepsi ayni hikayeyi anlatiyor ya. Hakem hatasi olsun olmasin hep ayni seyler konusuluyor da hala ben Fbnin rakipleri konusdugunu gormedim bariz hakem hatalari olsa bile. Ilginctir
Ezbere konuşuyorlar işte. Haber değeri bile taşımayan sözleri gündem oluyor sonra.

sent via GSC

anket yapılsa hanzolukta birinci çıkarsın davaro ya

Zaten Galatasaraylılarda bayılıyordu size tırt
Köpekler istedi diye atlar ölmez

Geri
Üst Alt