Hazırlık Maçı | Almanya 1-1 İspanya | MS | 23 Mart | Ülke TV

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
langfr-180px-FIFA.svg.png

771.png
v.png
796.png

Hazırlık Maçı
Almanya - İspanya
Esprit Arena, Düsseldorf
23 Mart 2018
22.45

Ülke TV

Asensio'yu izleyelim bakalım.

Bizim maci izleyerek cektigimiz iskence den sonra gözümüz gercek fussball görsün.

[FONT=&quot]Unsere Startelf [/FONT]
1f1e9-1f1ea.png
1f1ea-1f1f8.png
[FONT=&quot]: ter Stegen - Hector, Hummels, Khedira (C), Draxler, Kroos, Özil, Werner, Müller, Boateng, Kimmich. [/FONT]#GERESP[FONT=&quot] [/FONT]#DieMannschaft

Yani:

ter Stegen
Kimmich Hummels Boateng Hector
Kroos Khedira
Müller Özil Draxler
Werner​

Can BÜYÜK konu ile alakası yok ama almanca öğrenmek ne kadar zamanını aldı ? bu aralar ingilizce çalışıyorum da bana dile maruz kalman lazım dediler

draxlerin yerine niye eplde 8 gol 11 assist yapan sane başlamiyor

the fuck?

@Can BÜYÜK konu ile alakası yok ama almanca öğrenmek ne kadar zamanını aldı ? bu aralar ingilizce çalışıyorum da bana dile maruz kalman lazım dediler

Bu soruya nasil cevap vereyim ki, ben burada dogup büyüdüm. Evet dile maruz kalman yani ders disinda kitaplar disinda normal hayatta kullanmanin muazzam bir avantaj getirisi var bence.

Bunu mesela Ingilizceyi ilk defa yurt disinda kullanmam gerektiginde anlamistim. Sohbet ederken zorluk falan cekiyorsun bazen kelimeler direkt aklina gelmedigi icin veya kendini o an nasil ifade edecegini bilmedigin icin cünkü alisik degilsin normal hayatta baska dili kullanmaya, teoride hersey oluyor da pratik en önemlisi. Atiyorum cevrende Ingilizce bilen birisi varsa ondan rica et ve Ingilizce sohbet edin, kolay cümleler kolay konular ile baslayip sen ögrenmeyi ilerlettikce zorlastirabilirsiniz.

Ben mesela kücük kardesim orta okulda Ingilizce ögrenmeye baslayinca evde onunla Ingilizce konustum dönem dönem ögrendiklerini uygulayabilsin diye.

Almancayi ne kadar zamanda ögrendim bilemiyorum kücücük cocuktum sonucta, ama Ingilizceyi 5.siniftan Lise son yani 13.sinifa kadar 9 sene ders olarak gördüm. Ne zaman derdini anlatacak seviyede Ingilizce biliyordun diye sorarsan 8 ve 9.sinif arasi diyebilirim herhalde yani okul ögretiminden yola cikarsa 2 ve 3.yil arasi. 12.siniftan itibaren Ingilizceyi advanced course olarak secmistim, bir aralar Shakespeare siirleri falan inceliyorduk analiz ediyorduk falan.

Bir dili gercekten ögrenmek istiyorsan her türlü ögrenirsin bana kalirsa, ben Ispanyolca ya okulda baslamistim ama devamini getirmedim cünkü ilgimi cekmedi bir zaman dan sonra.

Almanya'nın ilk 11'i: Ter Stegen; Kimmich, Boateng, Hummels, Hector; Khedira, Kroos; Müller, Mesut Özil, Draxler; Werner

İspanya'nın ilk 11'i: De Gea; Carvajal, Piqué, Ramos, Jordi Alba; Koke, Thiago, Iniesta; Silva, Rodrigo, Isco

Geri
Üst Alt