Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.394
- 1.466
- 1.773
bir yerde okudum ama hatirlamiyorum. burada okumus olabilirim.Hocam nerden çıkıyor bu bilgi. Her sezon kartlar sıfırlanır. Kaldıki yalanlandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir yerde okudum ama hatirlamiyorum. burada okumus olabilirim.Hocam nerden çıkıyor bu bilgi. Her sezon kartlar sıfırlanır. Kaldıki yalanlandı
Az önce maçın full tekrarını izledim, evet çok hazır görüntü vermedi ama oynadığı oyuncu gurubuyla da alakalı bir durum. Forveti sallai, arkasında kaan ayhan falan oyununu etkiliyor illaki. Bir de dikkat ettim 2. Yarı Sane çıkana kadar neredeyse hep sol kanattan oynadı takım bir türlü Sane yi buluşturamadıkHazır değil
Destekleyen bek yoktuki, adam ceksin alan yaratsin top tasisin.Az önce maçın full tekrarını izledim, evet çok hazır görüntü vermedi ama oynadığı oyuncu gurubuyla da alakalı bir durum. Forveti sallai, arkasında kaan ayhan falan oyununu etkiliyor illaki. Bir de dikkat ettim 2. Yarı Sane çıkana kadar neredeyse hep sol kanattan oynadı takım bir türlü Sane yi buluşturamadık
Sadece oyuncuda yetmiyor bu oyun anlayışı değişmezse başarı çok zor. Çok iyi oynadigin maçta defansın arkasına 90 dakikada sadece 3 top bile gelse 2 si gol olurŞampiyonlar Ligi için bugün izlediğim takım malesef olmaz. En az 3 tane mevkiye kaliteli adam şart.
Ayni oyunu oynarsin ama takimi 2 bölgeye cekersin. 1 bölgeyi bos birakmak nekadar mantikli? Heleki avrupa maclarda biraz daha kontrollü oynamak gerekir. Bayerne üstün göründük neye yaradi. Sonuc gene maglubiyet.Bu oyun tarzı avrupada yine hüsran ama ligdede bu oyunla üstümlük kuruyoruz. Ligde başka avrupada başka oynamak lazım ama o da çok zor, bunu takım benimsedi yapacak birşey yok.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütün mevzu önde bire bir baskı oyunumuz. Bu sistemle sürekli defans futbolcusu öğüttük. Öndeki baskıdan kurtulan takım pozisyon buluyor. Ve bu pozisyonların bir kısmı net pozisyonlar oluyor. Bu sistemle çok iyi oynadığımız Bayern maçında 55-60 dk oynayabildik ve skor da bulamadık. Sonrasında 3'lük olduk. Yani önde bire bir baskıyla iyi Avrupa takımlarına karşı kazanma şansımız değişmeyecektir.Abdülkerim de Kaanda bence iyi oyuncu ama şu riskli oyun 2 sinide kötü gosteriyor. Bu adamlarla orta saha çizgisinde oynayamazsin
Bence ilk 11e 38 transfer lazımTransfer
Transfer - Sanchez - Transfer - Transfer
Torreira - Lemina
Yunus/Sane Transfer Barış
Osiensen
Bana göre bu bölgelere artı Lemina ve Torreirayı yedekleyecek transfer lazım. Berkanmış, Kaanmış yedek dahi olmamalı. Tüm takımı bozabilecek potansiyelleri mevcut. Elmalı iyi gibiydi normalde bekte ama dün hiç beğenmedim. Lemina'yı da dün beğenmedim. İkisi için de Rekabete gireceği iyi birer transfer lazım.
Jacobs, Bardakçı ve Sallai max yedek olur. Geri kalanlar satılabilir
S. Moscow teklif yapmışCuesta denen herif bu maçta bile kadroda yok. Gitti mi bu herif