Hazırlık Maçı | Galatasaray 4-0 Ümraniyespor | MS | 16 Kasım

Ahmet Bayram

Since 1481
Parçalı Üye
"Galatasaray Futbol Takımı, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 12. haftasında Başakşehir FK ile oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamında TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşılaştı.

Takımımız, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen mücadeleden Jimmy Durmaz (dk. 1), Selçuk İnan (dk. 46), Emre Mor (dk. 56) ve Adem Büyük (dk. 84) ile bulduğu gollerin ardından 4-0 galip ayrıldı."

galatasaray.org

Fotoğraflardan çıkarabildiğim kadarı ilk 11 şöyle olmuş:
Okan
Ahmet-Donk-Marcão
Mariano-Nzonzi-Seri-Selçuk-Taşdemir
Mor-Adem

Jimmy ve Taylan da sonradan oyuna girmişler.

Olmuş essegi hazırlık maçlarında bile oynatıyor hocamız cidden diyecek söz yok cesur birisi ciksada hocaya soylese keşke adaletiniz nerede diye

Bu devirde formayi kapmak icin servet cetin gibi olmak gerekiyor

Ne güzel 3'lü oynayıp 2. ligin ciddi takımlarından birine karşı gol şov yapmışız. Emin olun şu an bu takımın 3'lü savunma çift santraforla dönmesi Falcao'nun geri dönmesinden bile daha değerli. Öyle ki sağlıksız bir Falcao gelip 4-2-3-1'e dönene kadar Adem-Babel'le filan çift santrafor devam etmeyi tercih ederim. Zaten elimizde bize oyuncu kalitesi farketmeksizin belli bir oyun ezberini sağlayacak başka sistem de yok. Maçı izlemek isterdim ama GS TV heralde o saatlerde 2000 Uefa Kupası'ndaki gollerimizi gösterdiği için yayını veremedi.

Ne güzel 3'lü oynayıp 2. ligin ciddi takımlarından birine karşı gol şov yapmışız. Emin olun şu an bu takımın 3'lü savunma çift santraforla dönmesi Falcao'nun geri dönmesinden bile daha değerli. Öyle ki sağlıksız bir Falcao gelip 4-2-3-1'e dönene kadar Adem-Babel'le filan çift santrafor devam etmeyi tercih ederim. Zaten elimizde bize oyuncu kalitesi farketmeksizin belli bir oyun ezberini sağlayacak başka sistem de yok. Maçı izlemek isterdim ama GS TV heralde o saatlerde 2000 Uefa Kupası'ndaki gollerimizi gösterdiği için yayını veremedi.

yaklastin ustat 98deki juve maci vardi bi umut bakayim dedim de

Selçuk Başakşehir maçında 11 oynar artık haketti

Fotoğraflardan çıkarabildiğim kadarı ilk 11 şöyle olmuş:
Okan
Ahmet-Donk-Marcão
Mariano-Nzonzi-Seri-Selçuk-Taşdemir
Mor-Adem

Jimmy ve Taylan da sonradan oyuna girmişler.

o zaman jimmy 0.-1. dk arasında oyuna girmiş çünkü ilk gol jimmy ve gol dakikası 1.

Jimmy burda bile oynayamiyor ha.

wtf gif ile ilgili görsel sonucu

Bir arkadas sonra girdi yazdi diye iste öyle yazdim

Geri
Üst Alt