Hazırlık Maçı | İtalya 0-0 Türkiye | MS | 4 Haziran | TRT Spor

*Bertug milli takıma alinmali

ufak da olsa ihtimal var gibi. umit milliler de italya'ya gitmis denildigine gore .

bu arada,
dunku umit milli de yer alan 2 uzun dan biri bu ,digeri enis destan.
bizim enes unal sakatligi dolayli, kafamdaki kurgular da ustteki iki ismi beraber kurguladim.

dun bi renkdasa bu duruma (iki uzun forvet) dair >> ayri bir baslik acmak gerekir tarzinda bir yorum da bulunmustum.

neyse. bi ara acilirsa, nacizane gorusumu belirtirim.

maca dair begenmedigim noktalar birden fazla oldu.
begendigim noktalar da elbette oldu.

detaya hafta boyu ara ara deginirim unutmazsam.

hoca ozelin de -tek anlam veremedigim bold kritik hata ;

hakan'in 90 dakika sahada kalmasi. bunu hatali buldum nacizane .

italyanlar da - ayni bolge oyuncusu jorginho 62de cikti, yerine fagioli girdi.....
bizde de ayni dakikalar da dogal olan hakan'in cikmasi gerceklestirip , yerine >>finallere goturme ihtimalimiz olan bir oyuncumuzu test etmeliydik ,hazir ekol ve de son sampiyon italya ile oynuyorken . mac bitimine dek aklim da bu durum en one cikan nokta idi, , , oyyle ki ,hakan macin sonlarinda ayaga kram giren hal hareketler yapiyordu ,izlerken uzak kadraja girdiginde- eliyle ayak tabanini esnetiyordu.

bu mac ozelinde dikkatimi ceken diger durum ;
hoca nin b plani var mi - yok mu . . .
top bizdeyken kolay cozulen/kilitlenen(yari sahamizda oyun kurma girisimimiz ,rakip alana gecis vs vb'ye tek tip top dolasimi yaparak ,rolanti kivam da bir dolasim soz konusu . kimi zaman fazla statik oyun anlayisimiz var. malesef.

reaksiyonu da bazi durumlar da gec veriyoruz. misal bi ara 2.yari italya bizim alanimiza yigilmisti, cesitli denemeler yaptilar, ozellikle yandan sert havadan ortalari basari ile iceriye kestiler, biz cogun da iska gectik. abdul,merih,muldur,zeki vs ne topu ne oyuncuyu krsiliyabilidiler...bu anlar da tutumumuzu pek begenmedim malesef.
rakip adina bunlar dan biri,ikisi gol olabilirdi, dogru vurusla sonlansaydi....

ilk yari son saniyesinde direkten donen bir golluk vuruslari vardi, orda da defans olarak rakibi izledik.

neyse. ozel mac olmasina ragmen, sos sinyali veren sekanslar dusundurucu.

gol yollarinda da bariz problem yasayacagimiz izlenimi aldim. enes'in sakatligi kotu oldu .

basta dedigim ikili. en azindan hic degilse birini ben olsam alirdim .

saygi ve selamlar .

Elimizdeki eksikler maalesef her geçen gün artıyor. Kadroda milli takımı hak etmeyen çok oyuncu var. Son 4 maçta attığımız gol sayısı 2 ve hepsi penaltı. Kadro bulamayan bir hocamız var. Deneyip duruyoruz hala.

Geri
Üst Alt