Hazırlık Maçı | Rusya 1-1 Türkiye | MS | 5 Haziran | Kanal D

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
langfr-180px-FIFA.svg.png

791.png
c80ecv.png
799.png

5198_01.jpg

Hazırlık Maçı
Rusya - Türkiye
Arena CSKA, Moskova
5 Haziran 2018
19.00

Heyecan serüveni tam gaz devam ediyor

Lopyreva hanım ve ekibine başarılar dilerim.

0

Dogru. Uluslar ligi rakibimiz isvecle beraber . Hazir bir rusya ile oynayacagiz

Uluslar liginde eslesince ruslar aslinda bu hazirlik macinin iptalini istemislerdi ama programa alindigi icin oynanacak

Iyi etut etmemiz gereken bir rakip bunlar

Beraberlik maçı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uluslar Ligi ne ya? Umarım ligin arasına ekstra milli maçlar eklenmiyordur saçma sapan.

Bolca ekleniyor , bunu konusmustuk , mesela ekim-aralik doneminde 4 adet ekstra mac var

Ki bunlar daha 2020 elemeleri degil

Koskoca 2020 elemeleri oynanacak , sonra orada kalifiye olamazsak bir de uluslar ligindeki siralamaya gore tekrar ekstra bir sans verilecek 2020 icin

Milli mactan basinizi kaldiramayacaksiniz , her 2 yilda bir uluslar ligi olacak , hazirlik maclari azalacak ve daha cok farkli federasyonlar arasinda olabilecek

Rezalet öyleyse. Kupa dönemi dışındaki bütün milli maçlar lüzumsuz ve sıkıcı. Bizim milli takım leş diye böyle düşünüyorum diyeceğim ama yurtdışı sosyal medya hesaplarında da milli maç aralarının sevilmediğini görüyorum.

Bu kez milli mac icin verilen ara lafini pek duymayiz sanirim

Cunku her mac icin 15 gun ara verirlerse lig bitmez

Ruslar için bundan daha iyi bir hazırlık maçı olamaz.

Bu akşam A Milli Takım ile karşılaşacak Rusya'nın son üç hazırlık maçı performansı:

Rusya 0-3 Brezilya
Rusya 1-3 Fransa
Avusturya 1-0 Rusya

Bu akşam A Milli Takım ile karşılaşacak Rusya'nın son üç hazırlık maçı performansı:

Rusya 0-3 Brezilya
Rusya 1-3 Fransa
Avusturya 1-0 Rusya
Rusya ligi devam etmiyor mu niye böyle olmuşlar..?

Neyse biz yardımcı oluruz artık, stratejik müttefikimize ...

Batı illeri ve EU için İftara kadar çerezlik.... ;D
Doğudakilerde iftarı çok kaçırabilir dalgayla..:asd:

Rusların son hazırlık maçı olacak Dünya Kupası öncesi. Hazırlık maçlarının 3 tanesi de Doğu ülkeleri olması enteresan.

Meksika,Kolombiya ile hiç maç yaptık mı acaba? Şili ile yaptığımızı hatırlıyorum. Ben o tarz ülkelerle oynamayı isterdim.

Geri
Üst Alt