hedef 38

Aydın Aslan

Berlin Panteri
Oğuz Altay: Ben Fenerbahçe’nin 29 şampiyonluğu hakkında Yusuf Günay Başkan ile konuştum, ne yapacağız diye. Eğer bu konu Fenerbahçe lehine sonuçlanırsa bizim 37 şampiyonluğumuzu alma hakkı konusunda önümüz açılır cevabını aldım

EDdZcRaX4AEM6Uf

Saçmalamayı bırakalım bence. Biz bunu konu bile etmeyelim.

Şu salaklara uymayın lütfen. 6 takımlı turnuvaları, rakibin maça bile gelmediği turnuvaları konuşacak kadar aptal o insanlar. Sadece biz değil herkes poposuyla gülüyor şu ezikliklerine.

Resmileşirse geçmiş şampiyonluk primi olarak 40 milyon tl ekleme olucak sonuna kadar bastıralım derim her sezon fazladan 40 milyon tl alıcaz müthiş para.

Saçmalamayı bırakalım bence. Biz bunu konu bile etmeyelim.
reis dün asporda yapılan sey bılınclıydı. eğer bunları sende dile getırmessen bjk yapılan kıyak gıbı bı kıyak bunlarada gecılır oyle kalırsın.
he keske bunlarla uğrasmasak ama dün yapılan sey adamların sonuna kadar ağlıyacağını gösteriyor

Sebep ?

Sen algı yapmayı bırakınca rakip yapmayı bırakmıyor
reis dün asporda yapılan sey bılınclıydı. eğer bunları sende dile getırmessen bjk yapılan kıyak gıbı bı kıyak bunlarada gecılır oyle kalırsın.
he keske bunlarla uğrasmasak ama dün yapılan sey adamların sonuna kadar ağlıyacağını gösteriyor

A Sporda ne oldu bilmiyorum ama hukuki olarak hiçbir ciddiyeti yok bu iddianın. TFF bunları ciddiye alıp konuyla ilgili harekete geçerse biz o zaman devreye girelim. Şu an mahallenin delisi Fenerbahçe.

Onların daha balkon kupası var olm manyakmısınız siz.Herifler yakında utanmasa perşembe pazarından su kupası alıp şampiyonluk diye yazdıracak.

Geri
Üst Alt