Henry, New York Red Bulls'tan Ayrılıyor

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
thihenryred_bulls.jpg

Efsanevi Fransız futbolcu Henry, kariyeri hakkında önemli bir karar aldı.

MLS takımlarından New York Red Bulls'un forması giyen Thierry Henry, hafta sonu New York formasıyla son maçına çıkacağını açıkladı..

Veteran futbolcu ayrılık kararını takımın resmi internet sitesinden yaptı. Henry'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

"Üzülerek söylemem gerekiyor ki hafta sonu New York formasıyla son maçıma çıkacağım. Ayrılık kararımı daha önce de belirtmiştim ama kontratımın sonuna kadar burada kaldım. Şimdi kontratım sona eriyor ve benim için de ayrılık vakti geldi.
New York Red Bulls'da dört buçuk yıl geçirdim. Geçirdiğim süre zarfında çok eğlendim. Kulüp adına çalışan herkese çok teşekkür etmek istiyorum.
Teknik ekipte bulunan Erik Soler, Hans Backe, Gerard Houllier, Andy Roxburgh, Mike Petke'ye, takım arkadaşlarıma, sağlık ekibine ve Red Bulls adına çalışan herkese minnettarım.

En büyük teşekkürlerimi de New York taraftarlarına göndermek istiyorum. İyi, kötü her anımda bana destek oldular.
Birkaç hafta sonra kariyerimin nereye uzanacağı hakkında bir karar alacağım."

New York Red Bulls genel menajeri Marc de Grandpre de yaptığı açıklamayla Thierry Henry'e büyük teşekkürlerini sundu.

Red Bulls formasıyla oynadığı dört buçuk sezonda 135 maça çıkan Henry, rakip fileleri 52 kez havandırdı.

Goal.com

Son düzenleme:
Sezon sonuna kadar gelsin Burak'tan daha çok katkı verir :)

sezon sonuna kadar.. :idea:

emile heskey de avustralyada top koşturuyor

2 kardeşimizi de gsde görmek isteriz renk katarlar

1 sene daha oynar bunlar

Seyinde sallar bu ligi yani. Almak icin ne gerekiyorsa yapsinlar sezon sonuna kadar bizde oynasin reis.

Gel ulan Henri abi.

Gel aga gel #14 de bos duruyor, sahibini bekliyor :)

Boyle birsey olur ozaman, nekadar tutar bilemem. Defans a bakiyorum kafam dondu :(

Avrupada yolumuza devam etseydik bir alternatif olabilirdi, sirf Türkiye Ligi icin simdi bu adama bissürü para vermeye degmez. Zaten ekonomi olarak kötü durumdayiz, güncel kadromuz sampiyonluk icin yeterlidir.

[h=2]Hayri, New York Red Bulls'tan Ayrılıyor[/h]
diye okudum :)

Gelse güzel olurdu çocukluk idolümdü ama gelmesi için bir sebep yok.

Geri
Üst Alt