Her Transferde Yönetime Sallamak

Furkan Basrık

Parçalı Üye
Forumda çok sık gördüğüm olay.Anadolu takımı gider bir tane adı şanı duyulmamış gurbetçi futbolcu transfer eder.O konu altında bizim yönetim iş yapmıyor bu oyuncu kaçırılır mı tarzından bir sürü şikayet okuyorum.Sonra bakıyorum PTT 1. liginden bir adamla ilgilenmişiz konu altında bu adam mı alınır iğrenç adam top oynamayı bilmez tarzı yorumlar.Ayrıca gazetede okuduğunuz her transferin olmasını isteyen bir taraftar topluluğumuz var.Sonra da niye Yiğit'i aldık niye Furkan'ı aldık.

Madem bu kadar iyi anlıyorsunuz futboldan FM oynamayı bırakıp mahalledeki takımınıza başkanlık yapın.

Yiğit ve Furkan'ın NEKADAR REZIL futbolcular oldugu ortadaydi.. Bize gelmeden önceki istatistiklerine baksaniz yeterli.. Bunlarda onlardan farksiz..

Bazilari cok vizyonlu takiliyorlar,yorumlarini fm,youtub ve transfermarkta göre yapiliyorlar,adamin biri bir yildir Shakiriyi alamadiar diye yönetime salliyor,parayi basip alsalarmis,ulan hiyar adami Bayern aldi

Yeni nesil biraz gerzek yetişiyor ondandır diyeceğim ama yanlış anlaşılacak o yüzden demiyorum.

FM oynamaya gerek yok şu anki Türk futbolcu jenerasyonu beceriksiz kimse kusura bakmasın gerçekler acıdır.

Bu yola Yiğitlerle Furkanlarla Ufuklarla PTT 1.Lig topçularıyla çıkarsan Real Madrid'den kendi evinde 6 yer oturursun futbol acımasız oyundur.

Elbette yönetim sallamaya gerek yok da, şu forumdaki alışkanlıktan vazgeçmek de şart yahu. Biri fikrini söylese, hemen FM oyna sen demek çok saçma. Burası bir forum sitesi ve herkes fikrini paylaşmakta özgür değil mi? Saçmalasa da bu kimseyi bağlamaz.

Geri
Üst Alt