Hikmet Karaman: "Maçtan 2-3 gün önce medyada yazılan şeyler var"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Hikmet Karaman: "Yani... Şimdi... Maçı mı yorumlayacağız, hakemi mi yorumlayacağız, oyuncuları mı yorumlayacağız? Mağlubiyetten sonra hiçbir şey geri gelmez ki. Biz mağlup olduk, hiçbir şey geri gelmez. Mensah, ikinci yarıda 2-0 yapsa maç farka giderdi. Tartışmasız."

Karaman: "Maçtan 2-3 gün önce medyada yazılan şeyler var. Kaya Çilingiroğlu'nun yazdığı. Söylemeyecektim ama bu kadar benzerlik mi olur diyorsun. 3 tane oyuncumuz atıldı."

Karaman: "8 dakika uzatma verdi. 98'e gelsinler, o dakikadan sonra maçı hakem nerede bitirebilirdi baksınlar. 99'a gelirken golü yedik. Neden bitirmiyorsun, oyun kesilmemiş. Oyun durmamış, geri pas vermişler bitirmiyorsun."

Karaman: "Yazık oldu. Ben bir hafta çalışacağım, oyuncular eşşek gibi mücadele edecekler, 3 tane kırmızı kart göreceğim, maçı böyle kaybedeceğiz. Olmadı, olmadı."

Ulan yazıklar olsun.Ne diye ağlıyorsunuz?Kimden emir alıyorsunuz da bu açıklamaları yapıyorsunuz?Futbolcularının maçın başından itibaren kasaplık yapıp kartları görmeyeceklerini mi sandın?

ağlamayın lan. bu ne lan böyle.

bu sene herkese bir cesaret gelmiş.

resmen dışarı itmeye çalışıyorlar galatasaray'ı.

ulan çapsız yönetim eğer bizi kurban etmelerine izin verirseniz yazıklar olsun size.

Kendisi asagilik herifin kendisidir , karisina sidddet uygulayip aldatan ve kizi yasinda evlenen bir herif.

senin 1 sozune inanan serefsizdir, zirlamaya devam et it herif

Luyindama hata yapmayaydı nah gol atardınız ağlayın bakalım ağlayın,

Adamlar 90:17de gol atti sonra oyun VAR yüzünden 93:05te ancak baslayabildi, hakem bu süreyi de ekledi.

Git ötede havla sen Hikmet. Hoşt!

Sanki 3. golden sonra maç bitti. Daha atak yapmaya çalıştınız. Maç 2 dk daha devam etti.

Gscimbom mobil

Naber lan Morinyo Hikmet. G.t mü oldun.

Algı mı yapmaya çalışıyorsunuz +8 dakikalık uzatmanın kaç dakikası VAR kontrolü ile geçti?

"Geçen hafta İsmet Arzuman..."

Uzatmada VAR incelemesi yapıldı, hala 98'de neden bitirmedi diyor. Bir anlık gaflet ile düdüğü çalmamış olabilir. Ben de çalmasını bekliyordum ne yalan söyleyeyim. Maçın anasını belledi hakem ekibi. Son dk. gol yedi diye mağduru oynuyor şimdi. Alakasız, saçma sapan bir açıklama.

Havadan kırmızı aldınız, gol attınız daha ne istiyorsunuz lan. Elimde Galatasaray'ın sahip olduğundan daha iyi 2 santrafor varken nasıl ilk devrede işi bitiremedim diye düşün sen.

3 tane oyuncun malsa biz napalım sanki haksız yere atıldılar sizin oluşturmaya çalıştığınız algıya sokayım

Geri
Üst Alt