Hıncal Uluç'tan Muazzam Volkan Demirel Yazısı!

Ümit Çatar

Cezalı
ih_hincal-uluc-bombaladi-volkan-emre-1427200703.jpg

Başta Rıdvan Dilmen, medyamızda bir Volkan Demirel pazarlaması başladı ki, aklım almıyor.. Rıdvan milli maçı anında yorumlarken bile, harika bir kurtarış yapan Volkan Babacan'ı eleştirdi.. "Topu yanlış yere yumrukladı" diye.. Çünkü aklında "Bir hata yaptı çocuk. Fatih Terim ağabeylik yapıp, affetmeli" diye başını çektiği "Volkan Demirel" kampanyası var..

Türkiye eğer Volkan'la Avrupa Şampiyonu olacaksa olmasın!..

Bazı değerler o kadar önemlidir.. Türk gencinin önüne konacak örnekler ise, hem de nasıl önemlidir..

Türkiye yüzde beşlere inmiş şansı ile sahada ısınıyor. O maçta tek puan kaybederse, her şey bitecek. Öyle kritik bir maç ve başlamasına 15 dakika kala o takımın kalecisi tribünlerde aleyhine tezahürat yapılmasına kızdığı iddiası ile, sadece sahayı değil, stadı da terk ediyor.. Çekiyor ve gidiyor.. Kimi neyi, hangi kutsallığı satıp gittiğine bakmadan..

En kritik maçtan 15 dakika önce, kalecin gidiyor. Kendinizi o takımın oyuncularının yerine koyun, ne hale gelirsiniz.

Daha acısı.. Daha sonra stat kameraları inceleniyor. Öyle bir tezahürat yok. Volkan bir kişiyi gösterip mahkemeye veriyor. O da fos çıkıyor.. Yani ortada sadece bir kapris, bir şov ve orası Ali Sami Yen Arenası ya, Galatasaray seyircisini aşağılama çabası var..

Volkan çekip gidiyor. Yerine gelen Volkan Babacan ve takım, geri kalan maçlarda öyle harikalar yaratıyor ki, play off için yüzde 5 şansı kalmış takım, Fransa'ya hem de "Doğrudan" gitme hakkını kazanıyor..
..Ve işte o zaman, Milli Takım Kaçağı hiç sıkılmadan ortaya çıkıyor. "Fransa'da oynamak istiyorum" diyor..

Savaştan kaçacaksın. Sonra kazananların önüne geçip Fransa keyfi, Fransa şovu yapacaksın öyle mi?

Hadi senin ayıbını unutalım.. (Milli davadan kaçmak nasıl unutulur o ayrı ya..) Hadi unutalım..

Peki oraya gitmeyi aslanlar gibi savaşarak hak edenleri nasıl harcayıp, yerlerine seni koyalım, "Kaçak?."
Rıdvan Dilmen ve arkasındakiler bu soruma cevap versinler..

Ve de milyonlarca Türk gencine desinler ki..

"Bu ülkeyi, bu insanı, bu formayı bırakıp kaçmak yanlıştır ama, merak etmeyin.. Bir "Ağbi" çıkar sizi affeder!..

Sabah

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dediğim gibi bu ayı kadroya girdiği andan itibaren takımı desteklemeyecek kişiler arasında ben de vardım. Yıllar sonra insanlara sempatik gelen bir Milli Takım kurulduktan sonra onun içine etmenin anlamı yok.

ne ayımış ya bu ayı milli takıma alınmadığı günden beri maç kaybetmediler diğer volkan ı sevmem ama hak ediyo şimdi

türkiyede medya okadar kötü yönetiliyoki fenerliler herzaman hakkılar magdurlar hakları yeniyo hakemler üzerlerine oynuyo tvde kepaze yorumcular volkan için konuşuyo özürdilerse ben kabul ederim diye tam fener yalamaları sardı bütün yeri.

2000 öncesi Terim çağırmazdı ayıyı ama şimdiki yüzde yüz çağıracak.

Rıdvan milli maçı anında yorumlarken bile, harika bir kurtarış yapan Volkan Babacan'ı eleştirdi.. "Topu yanlış yere yumrukladı" diye..

Rıdvan'ın bunu dediğimde benim de aklıma ilk Hıncal'ın yazdıkları geldi. Kampanyaya başladı saçına tükürdüğümün herifi.

Milli takimi takibi birakali cok oldugu icin sulalem raad. Ayiyi da cagirsinlar emrebyi de. Bu ulke bunlari hakediyor.

Emre ve Volkan'in uzaklasmasindan sonra milli takim ruhu ufaktan ufaktan tekrardan olusmaya basladi ki, sonuclardan da bu cok acik. Kariyerlerinin en iyi futbollarini oynayacak olsalarda bu adamlar geri donmemeli. Su anki takim herkesin gormek istedigini asagi yukari vermeye calisiyor son zamanlarda.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Milli takım güzel bir ruh yakalamışken ve taraftarların da sempatisini kazanmışken bu karaktersizi tekrar milli takıma alırsalar herşey başa döner. Bazı değerlerden taviz vermememiz gerekir.

Tüm Türkiye'nin başka derdi yokmuş gibi bu ayıyı konuşuyoruz, her alınmayan oyuncuyu konuşuyormusunuz satılmış medya. Milli takımı konuşun bu ayıyı değil.

Bu serefsiz kendince dediki bu takım fransaya gidemez böyle bir ortam var zaten bende seklimi yapayım namım yürüsün şimdi içi içini yiyor köpek oldu neden yaptım diyordur yamuk.

Milli takim ruhu dedigimiz ... Euro 2008, yani 8 yildir basari yokken, hic birsey yokken tabiki ruh cikmaz... Milli takim adina son yillarda yapilan en önemli hamle, kisa vadede, maclari Istanbul´dan cekip, anadoluya almak ile gerceklesti... Bazi ülkelerde siyasi sikintilar, bizde 3 kulüp taraftarin aralarinda yasadigi ego savasi, Milli takimi kara bulutlar gibi sarmis resmen, takimin birligini bozup, performansini etkiliyor.

Volkan ile ilgili bir Fenerbahce formunu okuyorum, birde burayi, yorumlarin bir yandan yesili, bir yandan mavisi. Gurur meselesi haline gelmis. Milli takim ikinci planda.

Son düzenleme:
Milli takim ruhu dedigimiz ... Euro 2008, yani 8 yildir basari yokken, hic birsey yokken tabiki ruh cikmaz... Milli takim adina son yillarda yapilan en önemli hamle, kisa vadede, maclari Istanbul´dan cekip, anadoluya almak ile gerceklesti... Bazi ülkelerde siyasi sikintilar, bizde 3 kulüp taraftarin aralarinda yasadigi ego savasi, Milli takimi kara bulutlar gibi sarmis resmen, takimin birligini bozup, performansini etkiliyor.

Volkan ile ilgili bir Fenerbahce formunu okuyorum, birde burayi, yorumlarin bir yandan yesili, bir yandan mavisi. Gurur meselesi haline gelmis. Milli takim ikinci planda.

Herşeyi bi kenara bırakalım o zaman volkan sadece kalecilik özellikleriyle sence en iyi türk kaleci mi ?

Herşeyi bi kenara bırakalım o zaman volkan sadece kalecilik özellikleriyle sence en iyi türk kaleci mi ?
valla ben şahsen ay yıldızı giydiği anda isme bakmam .. performansa bakarım ... hangi takımın çok şerefli yada çok şerefli olmayan oyuncusu olduğuda teferruattır ... benim ülkemi iyi temsil ettiği sürece kendisini çok sevmesemde orda olmasını umursamam ... Volkan girerse milli takımı seyretmem diyen arkadaşlara da sadece şaşırıyorum .. o bizim formamız ... kırmızı beyaz .. bunun anlamını idrak edemeyen insanlar ile dolu bi nesil yetişti ... YENİÇERİLER DE YABANCI ÜLKELERDEN TOPLANAN DEVŞİRMELERDİ AMA İSTANBULU ONLARLA FETHETTİK ... BEN KOMUTANA BAKARIM ... FATİH TERİM KİMİ ALIRSA ARKASINDAYIM

Evet... Ilk 11 olmasa bile en az ama en az kabiliyetleri gereği kadroda olacak kadar iyi. Babacandan cok daha iyi...

Maç esnasında stadı terk etmesi qualifikasyonda yer almamasi için yeterli bir argümandır. Ancak kalecilik meziyetleri diğer türk kalecilerin üzerinde olduğu da bir gerçek...

Volkan gelir gelmez, ancak bir oyuncuya bukadar anlam yüklemek, tam tersi etki olarak onu yüceltir.

Esas garip olay, konuyu gurur meselesi haline getirmek.

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Ya alınsın ve alındı diyelim.Atıyorum Hırvat maçından önce kendini bilmezin biri veya birileri tekrar küfür etse ne olacak?Çıkıp gitmeyeceğinin garantisini kim verecek?

Ay yıldızı formayı bırakıp giden adam isterse Türkiye'nin en iyi kalecisi olsun varsin ki avrupa şampiyonasından kaleci hatasıyla elenelim. Ama bu karaktersiz oyncu herkesi satıp gitti şansımızın çok az olduğu zamanlar. Bazı değerler maçın sonucundan çok daha önemlidir. Burda her oyuncunun normal zamanda nasıl bir karaktere sahip olduğunu araştırmıyoruz bizi ilgilendirmez. Ama bu farklı bir olay adam resmen maçı bıraktı kaçtı gitti. Bu adamın bu turnuvada işi yok.

He bunu Galatasaray'lı olduğum içim de söylemiyorum.

fatih terim kendisine 2008 den sonra birde stad terketme olayı ile milli düzeyde 2. defa kazık atan yaratığa o şansı vermesi kabul edilemez bişey yav. bunun fenerlisi bjklısı onuru gururu ile alakası yokki. adam inanmadı 2016ya gidilebileceğine. çıktı showunu yaptı bidahada beni çağırmayın dedi. nasıl bi yüzsüzlüktür ki şampiyonaya katılınınca gitmek istiyorum diyor. emeği olan inanan oyuncu grubuna büyük ayıp olur. yeteneğine falan lanet olsun.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt