Hızlı Rodrigues

Tuncay Özaslan

★★★★
GalataSarayı Efendileri
rodrigues-15-01-min.webp

Konyaspor maçının 46. dakikasında Josue’nin yerine oyuna dahil olan Galatasaray'ın yeni transferi Garry Rodrigues, 51’de Sabri’nin attığı golün yaratıcısı oldu. Yunanistan’da Speddy (Hızlı) lakabını alan Cape Verdeli futbolcu, sarı-kırmızılı kariyerine de efsane başladı.

Sezon başında yapılan transferler ile eleştirilen Galatasaray, bu kez turnayı gözünden vurmuşa benziyor. PAOK'tan 3.5 milyon Euro karşılığında alınan Garry Rodrigues süre aldığı 45 dakikada ağızlarda harika bir tat bıraktı. 46'da Josue'nin yerine oyuna dahil olan Cape Verdeli futbolcu, sadece 5 dakika sonra Sabri'ye golü attıran isim oldu.

Sneijder’in pasıyla sol kanattan bindiren 26 yaşındaki futbolcu, Sabri'ye harika bir top göndererek takımının öne geçmesini sağladı. Rodrigues maç sonunda şu ifadeleri kullandı:
“Oyuna girip skora katkı verdiğim için mutluyum. İlk maçımda gol pası verdim. Garry Rodrigues'in kim olduğunu göstermeye devam edeceğim. Arkadaşlarıma yardım etmeye çalışan bir takım oyuncusu olduğumu düşünüyorum.”

Amkspor

Bruma kadar kıvrak olmasa da onun kadar savruk değil. Oyun içi sürekliliği sağlarsa çok katkı verir.

Metin ile Zeki gibi olacaklardır şüphesiz.

Transfer edildiğinde "O kadar para verilir mi yaw, komisyon transferi, sene sonu yollarız" diyenler şimdi övüyorlar. İlginç.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek maçla oyuncu övenle futbol konuşmam

Doğru dedin Puki r'dash, örnek olarak Eren'i verebiliriz. Herif dün topa vuramadı.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eren uymadı bize rikerink karı gibi top oynatıyor madem böyle oynatacaktın o zaman sprinter golcü alsana be adam

Çok değil 2 hafta sonra burda söver herkes Rodrigues'e . Ilk 2-3 maç herşey iyi hoş sonra mala bağlıyorlar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimse yeni nesilden örnek vermemiş :38573:

Ahmet Kural-Murat Cemcir

Geri
Üst Alt