Hollandalı Golcüden Galatasaray Sözleri!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Vincent-Janssen-730501.jpg

Devre arası transfer döneminin son günlerinde Galatasaray'ın renklerine bağlamak için hamle yaptığı Tottenham'ın Hollandalı golcüsü Vincent Janssen, açıklamalar yaptı.

İngiliz basınına konuşan Janssen, Tottenham'da kalıp mücadele etmeye devam edeceğini vurgulayarak, "Tootenham ile Premier League'de başarılı olmak için kendime 12 ay verdim ve bu 12 ay henüz bitmedi. Burada seviye gerçekten çok yüksek. Spurs beni AZ Alkmaar'dan aldığında, Hollanda'da sadece 1 yıl üst düzey futbol oynadığımı unutmayalım. Kısa bir süre zarfı içinde, kariyerimde bazı büyük adımlar attım" dedi.

"Kariyerimde ilk kez işler iyi gitmiyor diye havlu atmayacağım" ifadesini kullanan 22 yaşındaki golcü, Galatasaray hakkında ise, "Menajerim Galatasaray ile görüştüğünde, ona bütün her şeyi kesmesi gerektiğini söyledim. Tottenham'dan 1 seneden önce ayrılmama imkan yoktu" diye konuştu.

AJANSSPOR

Bu salak bizim as forvetimiz olamaz yine poldi oynardı.

Bize Bas Dost - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

bu adam lazımdı Portekiz liginde masaya vurmuş 19m 17g 2 assist.
olumsuz da konuşmamıştı bizim hakkımızda yanlış hatırlamıyorsam. gittiler buna verilecek parayla 1 adet sığır, 2 sakatat, 1 otçu aldılar.

Cöp bu adam

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Vay la forveti Eren geçen sene Umut ondan önce Pandev Burak filan olan takımın taraftarı Vincent Janssen'e çöp filan diyor

Bruma-Sneijder-Transfer gibi sağlam bir üçlünün önünde oynarsa Janssen elini kolunu sallayarak gol kralı olur bu ligde

Geri
Üst Alt