- 16 Haziran 2010
- 190.802
- 133.511
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
(...) Ben Isak ı alırlar diye düşünüyordum.
Newcastle en son 120 milyon euro istiyordu hatta pound bile olabilir yanlış hatırlamıyorsamalmaları gereken herif oydu zaten de dün atılan tüwitlere göre saudi'ye gidior
newcastle 90-100 istemiş. isak'a o parayı çok gördüğünüz ortamda ekitike gibi bir şişirmeye 90 vermenin açıklaması ne acaba
Bonuslarla 232 istiyorlardı en son 170e falan düştülerNewcastle en son 120 milyon euro istiyordu hatta pound bile olabilir yanlış hatırlamıyorsam
reyiz bizim osimhen e veridğimizin 10 15m fazlası. :dmanyak para
feci çaktı ayntrakt
Sen daha cok takip ediyorsundur.Frankfurt forvetlerini iyi çakıyor Avrupa kulüplerine.
Kolo Muani - 95
Marmoush - 75
Jovic - 65
Haller - 50
Silva - 25
Ekitike - 80
Son 5 senede kazandılar bu paraları.
90Frankfurt forvetlerini iyi çakıyor Avrupa kulüplerine.
Kolo Muani - 95
Marmoush - 75
Jovic - 65
Haller - 50
Silva - 25
Ekitike - 80
Son 5 senede kazandılar bu paraları.
O forvet değil kiBu herif Gakpodan iyi mi
Hücumda mevki mi kaldi rts. Bu herif topcu olarak Gakpodan iyi mi merak ediyorum.90
O forvet değil ki
Frankfurtun özel durumu buSen daha cok takip ediyorsundur.
Bundesliga'da oynanan oyun sayesinde bu kadar prim yapiyor olabilirler mi?cazibesini arttirmak adina
Kıta Avrupa'sının önde gelen finans merkezlerinden biri olması mı?Frankfurtun özel durumu bu
Yok ya adamlarin taktigi, forvet oynasin biz takim olarak oynayalimKıta Avrupa'sının önde gelen finans merkezlerinden biri olması mı?
Bi paralar dönüyor...
Liverpool analarına sövmüş mü?Bonuslarla 232 istiyorlardı en son 170e falan düştüler