Hugo Rodallega Çin Yolcusu!

Melih Sönmez

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
5038451.jpg

Galatasaray, Akhisar’ın golcüsü Hugo Rodallega’yı elinden kaçırdı.

Kontratında yer alan1.7 milyon Euro’ya serbest kalır maddesini kullanmayan Galatasaray, Akhisar’ın golcüsü Hugo Rodallega’yı elinden kaçırdı. İş işten geçtikten sonra Donk ve Tarık’ı Manisa kulübüne öneren Sarı-Kırmızılılar ret cevabı aldı. 30 yaşındaki Kolombiyalı forvetin şimdi Çin kulüpleriyle temasta olduğu ve büyük ihtimalle tercihini Uzakdoğu’dan yana kullanacağı öğrenildi.

Fanatik

Rodallega yı bilr alamadı beceri yoksunu futbol cahili pisuarcı başkan bozuntusu

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[h=1]Galatasaray Rodallega için görüşmelere başladı![/h][h=4]Galatasaray, 30 Haziran’a kadar 1.7 milyon Euro’ya serbest kalabilen, ancak Riekerink’in “Önce Umut’u görmek istiyorum” engeline takılan Rodallega için Akhisar’a 2 milyon Euro önerecek. Donk ve Tarık, transferde takas olarak kullanılacak.[/h]Galatasaray[FONT=&quot], sezon bittiğinden bu yana almak için çalıştığı [/FONT]Hugo Rodallega[FONT=&quot]için [/FONT]Akhisar Belediyespor[FONT=&quot]’un kapısını çalma kararı aldı. Rodallega’nın 30 Haziran’a kadar olan 1.7 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini Riekerink’in, “Bekleyin, Umut’u göreyim ve öncelikli golcü adaylarına gidelim” demesi nedeniyle kullanmayan yönetim, artık Ege ekibiyle pazarlık masasına oturacak. Akhisar Belediyespor’a 2 milyon Euro teklif edilecek.

[/FONT]
Fanatik

:D

Dursun iste. Tek becerdigi sey oyunculari baskalarina kaptirmak.

[h=1]Galatasaray Rodallega için görüşmelere başladı![/h][h=4]Galatasaray, 30 Haziran’a kadar 1.7 milyon Euro’ya serbest kalabilen, ancak Riekerink’in “Önce Umut’u görmek istiyorum” engeline takılan Rodallega için Akhisar’a 2 milyon Euro önerecek. Donk ve Tarık, transferde takas olarak kullanılacak.[/h]Galatasaray[FONT=&quot], sezon bittiğinden bu yana almak için çalıştığı [/FONT]Hugo Rodallega[FONT=&quot]için [/FONT]Akhisar Belediyespor[FONT=&quot]’un kapısını çalma kararı aldı. Rodallega’nın 30 Haziran’a kadar olan 1.7 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini Riekerink’in, “Bekleyin, Umut’u göreyim ve öncelikli golcü adaylarına gidelim” demesi nedeniyle kullanmayan yönetim, artık Ege ekibiyle pazarlık masasına oturacak. Akhisar Belediyespor’a 2 milyon Euro teklif edilecek.

[/FONT]
Fanatik

:D
Her bokta da Riekerinki öne atacak bunlar anlaşılan.

Ya neyini görecek Umutun. Adam gelir gelmez ne mal olduğunu anlada ve kulübeye çekti hemen Umutu.

Bu arada 1,7 lik opsiyonu kullanmayıp da daha fazla para ödemek de neyin kafası yahu. Yine komisyon dönecek bir transfer bu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Her bokta da Riekerinki öne atacak bunlar anlaşılan.

Ya neyini görecek Umutun. Adam gelir gelmez ne mal olduğunu anlada ve kulübeye çekti hemen Umutu.

Bu arada 1,7 lik opsiyonu kullanmayıp da daha fazla para ödemek de neyin kafası yahu. Yine komisyon dönecek bir transfer bu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Can iste bunu malesef taraftarlarimizin cogu yiyiyor.

Riekerink gibi altyapimizi toparlayacak adami aslanlarin onune atti dursun.

Her beceriksizligini rahatca Riekerinkin ustune atacak. Bu taraftar da "ulan Riekerink futbol ozurlu" cikti diyecek. "Ben aslinda ibrahimovic ile anlasmistim ama Riekerink istemedi" diycek.

Dursun aradan siyrilacak. Kovmasi da 900 bin euroluk maliyetinden oturu kolay olacak, taraftara şov yapacak serefsiz!!

Gazetelerdeki yalakalari da arkasindan riekerink soyle kotu boyle kotuydu yazacak. Taraftar inanacak. Riekerink de hoca mi diyecek, yakti bizi denecek. Ibrahimovici o istemedi denecek. Umut yeter bana dedi denecek!!!

Riekerink gibi alt yapi revizyonu yapabilecek adamin kuyruguna teneke baglayip yollayacagiz. Dursunun yapamadigi tum transferlerin , yaptigi beceriksizliklerin tamamini Riekerinke faturalayacaklar.

Geri
Üst Alt