İbrahim Hacıosmanoğlu: "Okan hoca tehdit ettiği hakemi çiçeklerle karşılamalı"

Melih Akan

Berlin Panteri

1729929024634.png

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 'Yeni MHK Sistemi'nin tanıtıldığı toplantıda Okan Buruk sorusunu cevapladı. Hacıosmanoğlu, Okan Buruk'a tavsiye verdi.​

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, 'Yeni MHK Sistemi'ni tanıtmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İbrahim Hacıosmanoğlu söz konusu toplantıda Okan Buruk'la ilgili gelen bir soruya da cevap verdi.

Hacıosmanoğlu'na "Okan Buruk konusunda sosyal medyada epeyce hırpalandınız" sorusu geldiği belirtilirken, başkan şu yanıtı verdi:

"Ben hırpalanmam. Okan Hoca hakeme 'Burada maç yönetemezsin' dedi. Yapması gereken o hakem arkadaşımızı çiçeklerle karşılamak.''

Hakemleri dövüp odaya kilitleyen bu sahte kabadayı şimdi çıkmış en büyük hakem dostu olmuş.

Biraz beyni olsa neden sürekli Okan hoca soruluyor diye düşünür ve soruyu soran tetikçinin koç taşağı yalaması olduğunu anlar.

Söyleyenin sicile bak bu ülke niye böyle
images

Rezil herif ya.

Yönetim hala uyku modunda, hala Galatasaray teknik direktörümüzü rahat şekilde agizlara sakız ediyorlar. Okan hocaya saha icinde kizsakta artık taraftar olarak güçlü şekilde arkasında durmalıyız.

Bu adama gereksiz bir tavir aliyor bizim taraftar. Mizacı degisik biraz o kadar
Ben memnunun kendisinden. Söylediğide kötü bir şey değil

cok sikintili herif ali kocun adami haline geldi nasil bir iliskileri varsa

Biraz düzgün yönetici olsa çok güzel had bildirilir bu adam çünkü oluk oluk cahil bir sahis

Geçmişinde hakem rehin alan" diye bir açıklama yapamıyoruz tabii, bizde yönetim olmayınca.

Acun,koc,mourinho,spor basini,tff baskani ve aklima gelmeyen diger isimler

Ortak noktalari Galatasaray düsmanlari olmalari

Okan hoca’yi dillerinden düsürmüyorlar zarar vermek icin her yolu deniyorlar

Taraftarimiz uyanik olmali ve bu kitapsizlara karsi birlik olunmali

bir yöneticimiz çıkıp şu soruyu soramıyor mu ya ?

Siz hakemi dövüp soyunma odasına kilitledikten sonra o hakemi neyle karşıladınız ?

patronu ne diyorsa onu söylüyor

Geri
Üst Alt