İbrahim Hatipoğlu: "Osimhen tüm dünyada da Türkiye’de de büyük yankı uyandırdı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1725323862817.png

İbrahim Hatipoğlu: “Çok mutluyuz. Galatasaray’ın tüm futbolcuları tüm transferleri değerlidir ama galiba Osimhen tüm dünyada da Türkiye’de de büyük yankı uyandırdı, uyandırmaya devam edecek. Galatasaray formasıyla atacağı golleri heyecanla bekliyoruz. Ligimize, futbolumuza güzel bir fırsatla iyi bir katkı yaptığımızı düşünüyoruz. Sporseverler onu ligimizde keyifle izleyecek.”

Heyecandan her cumleye kirmizili baslik aciliyor ve hala bu transferin Tr'nin en buyugu olup olmadigi tartisiliyor

Cevap acik ve net

Vallaha doğru söylüyor Beinsports şu transferde maliyetin tamamını karşılasa yeridir.

Daha önce ne kadar elestirdiysem de, ki bu transferi kendileri bitirdigini de düsünmüyorum, türk futbolu adina yapilan en büyük transfer net olarak. Ligin marka degerini tavan yapan ve yeni kapilar acan bir transfer oldugu icin bu konuda tebrik ediyorum.

Yani öyle bir transfer yapildi ki ülkede hic kimse bu transferi elestiremez bu da bunlara denk geldi :asd:

İstifa etmen gerektiği gerçeğini değiştirmez. İstifa!

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gardi yle çalışmaya devam etmeliyiz

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bade Harabül Basra; (yaygın galat kullanımı ile Badel harab ül Basra) "İş işten geçtikten sonra...” anlamına gelen deyimdir. Arapça'dan tam tercümesi "Basra harap olduktan sonra.." dır. Asıl olan yok olduktan sonra kalanlar neye yarar anlamında kullanılan deyimin ilk kez Moğolların Basra'yı yakıp yıktıktan sonra kendisine akıl danışması üzerine bir alim tarafından söylendiği rivayet edilmektedir.

Halk arasındaki söylencelere göre ise deyimin öyküsü şudur: Basra'ya yolu düşen fakir bir derviş karnını doyurmak için kimin kapısını çaldıysa eli boş kalmış. Sadece bir kasap ona bir parça çiğ et vermiş. Ancak derviş eti pişirmek için ateş bulamamış. Ateş yakmak için kimden yardım istedi ise onu terslemiş. Bunun üzerine derviş "Allah'ım Basra halkının hayırsızlığından ve cimriliğinden sana sığınırım. Bana şu eti pişirecek bir parça ateş lütfet " diye yalvarmış.

Tam o sırada Basra'da büyük bir yangın çıkmış. Herkes sağa sola kaçışırken dervişi, yangın alevlerinden istifade yaktığı ateşle eti kızartıp, karnını doyurmanın telaşı içindeyken, ona önceden yardım etmeyen Basralılar, "Sonunda aradığın ateşi bulmuşsun" demişler.

Derler ki derviş de onlara cevap olarak "Basra Harab Olduktan Sonra" anlamına gelen bu sözü söylemiş

Çoğu Galatasaraylı için durum bundan ibaret YB maçından sonra bilmem farkında mısın ?

Kolumuz kesildi, sakal değil.

Show yapmayi kes de git kanat al su takima!!

Kanat nerde kanat???? Orta saha nerede????

Kanat
Orta Saha

bu ikisi gelmeden hiç bir şeye benzemez.

Üç tane daha oyuncuya ihtiyacımız var hatta takımdan ayrılacaklar da olabilir bu işi bugün beceremezseniz yazıklar olsun size

Forvet transferi tamamen piyango asıl ihtiyacımız olan mevkiler unutulmasın

Gardi Okan’ı aramış öyle olmuş bu transfer İbrahim’lik birşey yok.

Valla Osimhen iyi güzelde Napoli'de attığı gollere bakıyorum Kvara, Di Lorenzo, Politano adamın ayağına, kafasına milimetrik toplar atıyorlar hep. bizim 10 tane ayaksız bu adamı nasıl besleyecek çok merak ediyorum. PES6'daki gibi defanstan alıp karşı kaleye kadar gidebiliyorsa sıkıntı yok tabi..

Geri
Üst Alt