İbrahim Kızıl: ''Aziz Yıldırım bu işin şeyi olmuş''

Evet Fener sezonu açıldı fenere bir +2 yazalım şimdiden bakalım sezon sonuna kadar kaç olcak bu rakam.

Sen önce kendine bak. İbrahim ile Serdar gibi şike suçlusu 2 futbolcuyu kadrona kattin. Hepiniz ayni yolun yolcususunuz.

Azize bu isin piridir. Siyaset bunlara el atmasa gene bu kadar olmazdi. Artik anayasa filan taninmiyor. derebeyligi gibi ülke oldu.

Herifler koca devleti Galatasaray'a düşman etmeyi başardılar. Şike yaptıktan sonra toplumda ki saygınlıkları arttı resmen, şaka gibi ama gerçek bu! Bu olaydan öyle bir güçlü çıktılar ki, kendileri bile bu kadarını tahmin etmemiştir. Ülkeyi ele geçirdiler desek yanlış olmaz herhalde.

Herifler koca devleti Galatasaray'a düşman etmeyi başardılar. Şike yaptıktan sonra toplumda ki saygınlıkları arttı resmen, şaka gibi ama gerçek bu! Bu olaydan öyle bir güçlü çıktılar ki, kendileri bile bu kadarını tahmin etmemiştir. Ülkeyi ele geçirdiler desek yanlış olmaz herhalde.
Adamlar yeri geldi Atatürk cüyüz dediler yeri geldi akp liyiz yeri geldi chp liyiz dediler bir yolunu bulup kurtuldular bu işin kaşarı olmuşlar saygı duymak lazım islerini layıkıyla yapıyorlar.

siz ancak bize karşı kaplan olursunuz bu açıklamalara inanmıyorum !!!

Bize "Laurel ve Hardy gibisiniz" diyen bu herif değilmiydi ?

Zamanında krema döküp yaladınız azizi şimdi katlanın.

Adam doğru söylemiş, bizi seven tek külübe destek çıkmamız lazım.
Geçen sene Bruma, bu sene de Ontivero'yu kiralayarak bizi dertten kurtaran bir başkan, severim kendisini. O İbrahim Akın şikecisi sizin takım için yararsız başkan, gönderin siz onu.

Bu tür sesler daha yüksek çıkmalı ki gundrmde yer kaplasin ve etkisi olsun

sike olayinda alayiniz aman fenere bir sey olursa yanariz biteriz türk futbolu biter diye ölüyodunuz simdi ne oldu böyle basa böyle tarak kankin demirörene agla

bunların hepsi yanar döner
bugün böyle yarın aziz başkanım diye kucaklar
beter olun

konuşmayın yaa iğne size batınca nasıl açığa çıkıyosunuz az delikanlı olun

[FONT=pt_sansregular]Çakar, şunları söyledi: "Samandıra'da antrenmanın 50 ya da 55'inci dakikası... Aziz Yıldırım kenardan müdahale ediyor. 'Hoca yeter bu kadar, biraz da yan top çalışın' dedi. Bunu bana söyleyen kişi, kendini biliyor. Bakın gözlerime anlarsınız! Ha şu var; futbolu iyi bildiğime inanıyorsam, ben de söylerim bunu."[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Sinan Engin ise bu sözler üzerine, "Aziz Yıldırım eğer bunu yaptırıyorsa hakikaten tebrik ederim! Komple bir başkan" dedi. [/FONT]

[FONT=pt_sansregular]Çakar, şunları söyledi: "Samandıra'da antrenmanın 50 ya da 55'inci dakikası... Aziz Yıldırım kenardan müdahale ediyor. 'Hoca yeter bu kadar, biraz da yan top çalışın' dedi. Bunu bana söyleyen kişi, kendini biliyor. Bakın gözlerime anlarsınız! Ha şu var; futbolu iyi bildiğime inanıyorsam, ben de söylerim bunu."[/FONT]
[FONT=pt_sansregular]Sinan Engin ise bu sözler üzerine, "Aziz Yıldırım eğer bunu yaptırıyorsa hakikaten tebrik ederim! Komple bir başkan" dedi. [/FONT]
Ahaha

Bu sağlam şikeciydi eskiden.

İş kendinize döndümü nasıl feryat figan ediyorsunuz.

Madem aziz bunu hep yapardı, bu işin şeyiydi niye hep sustunuz. Haksızlık karşısında susanda suçlu değilmi başkan.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt