Icardi: "Bu forma için elimden gelen her şeyi vereceğim"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20230817_122309.jpg

İmza töreninde açıklamada bulunan Mauro Icardi: "Bu formayı geçen sene kiralık oyuncu olarak giymiştim. Bu sene artık bu ailenin parçası olarak giyiyorum. Önümüzdeki yıllarda da bu forma için elimden gelen her şeyi vereceğim. İlk senemde şampiyon olduk, umarım önümüzdeki senelerde de devam edecek." dedi.

Hürriyet

3 sene sonra sözleşmeyi 3 sene daha uzatıp futbolu bizde bırakır.

Sahada da söylediklerini gösteren bir kişi. Teşekkür ederiz bu aileninnbir parçası olduğun için...

Şu adamın varlığı başlı başına bir şükür sebebi. Tek başına bütün transfer döneminin harika geçtiğinin göstergesi.

Geçen seneki performansından sonra ve de Arap çılgınlığından sonra bu adamı alarak ne kadar büyük bir iş yaptığımızın farkında değiliz kanımca.

Karşımızda ciddi manada kahpe ve kumpas düzenleyen bir güruh da varken hala transfer üzerinden yönetim boklayan arkadaşlarımızı görmek de üzücü.

İmaj hakkı vs. gözetmeyip her yere paylaşım yapıyor. İyi futbolcu olması 2.3. planda geliyor her şeyden önce çok iyi bir insan.

Olum sen nasıl sempatik bi adamsın nasıl ya
Nasıl da belli iyi bir adam olduğun
Seviyoruz aslan seni
Varını yoğunu vereceğinden de gram şüphem yok

Gs tarihinin en degerli 10 oyuncusundan biri olmak için onunde guzel firsatlar var. Sampiyonluk serisi, Avrupa'dan bir kupa lazim.

Umarım uzun yıllar bizimle kalır, harika başarılar elde edip büyük kupalar kazanırsın...

Kral 5-6 kilo ver, İnter döneminde ki fit haline gel bu liginde anasını ağlat. Dzeko ve Abubakar’dan çok gol atmak zorundasın

Geri
Üst Alt