GSC Haber Icardi: "Eleştirileri görüyorum, ben işimi yapmaya devam ediyorum..."

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1761495598067.webp

Mauro Icardi: "Bu takım biraz zorlanmış olabilir başlarda ama kazanmayı, 3 puan almayı bildik"

Mauro Icardi: "Gol attığımda mutluyum. Zaman alamadığım bir dönemden geçiyorum aslında ama hala gol krallığı için mücadele ediyor olmak benim için önemli. Eleştirileri görüyorum, ben işimi yapmaya devam ediyorum..."

Mauro Icardi: "Takım şuan gerçekten yüksek tempoda oynuyor. Ben de gereken çalışmaları yapıyorum. O seviyeye geleceğim. Eleştiriler normaldir."

Mauro Icardi: “Hedefim, Galatasaray'ın en çok gol atan yabancı oyuncusu olmak ama her zaman en önemlisinin takımın kazanması olduğunun bilinciyle bunu yapacağım."

Mauro Icardi: "Torreira ile konuştuk. Babasının iyi olduğunu söyledi. Bu galibiyeti ona adıyoruz. Umarım en kısa sürede aramızda olur."

Hep böyle ol seson sonu sozlesmeyi verecegiz sana aslan kral rahat ol

Sevgiler gol kilorım.

Mauro Icardi: “Galatasaray'ın en çok gol atan yabancı oyuncusu olmak hedefim.”

Mauro Icardi: "Torreira ile konuştuk. Babasının iyi olduğunu söyledi. Bu galibiyeti ona adıyoruz. Umarım en kısa sürede aramızda olur."

Mauro İcardi: "Takım şuan gerçekten yüksek tempoda oynuyor. Ben de gereken çalışmaları yapıyorum. O seviyeye geleceğim. Eleştiriler normaldir."

Böyle oyna çift forvete geçilir, önemli olan senin saha içindeki gösterdiğin performans.

Sahada daha hareketliydi Osimhen etkisi de var tabi tek olsaydı nasıl olurdu bilemem ama golü harikaydı kalite ya

zayıfla ve koş gol şu halinle senden tek isteğimiz bunlar. gol atma konusunda osimhen'den iyisin ama bu vücutla olmuyor . insanlar elbette eleştirecek haklarıdır da

Geri
Üst Alt