Icardi: "Gelen oyuncular, şampiyon takıma geliyorlar, başkanımız da ona göre oyuncular getiriyor"

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
1692485171831.webp

Futbolcumuz Mauro Icardi, Trabzonspor’u 2-0 mağlup ettiğimiz karşılaşmanın ardından düşüncelerini yayıncı kuruluşa aktardı.

Icardi’nin açıklamaları şu şekilde:

“Tabii ki bizim için önemli bir maçtı. Kazandığımız için memnunuz. İlk maçımızda da berabere kalmıştık. Onun da motivasyonu vardı. Taraftarımızın önünde gollerimi atabildiğim için sahadan galip ayrıldığımız için memnunum.

(yeni transferler hakkında)

Şampiyon takıma geliyorlar. Başkanımızda ona göre oyuncular getiriyor. Her birinin kendini adapte etmesi, kendini göstermesi gerekiyor. Kendini gösterip takımın bir parçası olduktan sonra daha da takım ileriye gidecektir.

Ben hırslı bir oyuncuyum, olabildiğince çok gol atmaya çalışacağım. Geçen sezon gollerimle birlikte şampiyonluğu da kutladık. Asıl amacımız şampiyon olmak. Bununla birlikte ben de daha çok gol atmaya çalışacağım. Hepimizin oyuncuların ve hakemlerin çok daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. Her zaman mükemmeli aramamız gerekiyor. Bu sezonda da olabildiğince en yüksek noktaya ulaşmak için herkesin çabalaması gerektiğini düşünüyorum.”

Diagnenin rekoru taca çıkartır bu sezon

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

çok büyük karakter

20 yıl sonra başkan, yönetici falan olur bu adam bir yerlerde 😂

Geri
Üst Alt