GSC Haber Icardi: "Skoru korumayı bildik ama hatalarımızdan ders çıkaracağız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1758914524948.webp

Mauro Icardi: "Çok zor bir maçtı. Dışarısı çok sıcak. Saha da çok yorucuydu. 3 günde bir maç oynuyoruz. Takımın yorgunluğu belli oluyor. Skoru korumayı bildik ama hatalarımızdan ders çıkaracağız. Salı günü çok önemli bir maçımız var."

Mauro Icardi: "Çok iyi hissediyorum. Sosyal medyada fiziğimle ilgili bazı şeyler konuşuluyor ama kulüple birlikte çalışıyoruz, bunun üzerine gidiyoruz. 77 kiloydu deniyor mesela ama ben en son 15-20 yıl önce o kilodaydım. Bu yorumlar çok önemli değil. Hazırlık sürecinde çok kas kazandım. Bu gözükmez tabi. Çok iyi hissediyorum. Tekrar gol kralı olmak istiyorum."

Mauro Icardi: "Şampiyonlar Ligi'nde en iyi takımlara karşı oynuyoruz. İki sene önce Bayern Münih'e karşı iyi bir performans göstermiştik. Hedefimiz Liverpool'a karşı da benzer bir performans gösterebilmek. Amacımız bu tarz bir şey çıkarabilmek. Bizler her maçımızda bu renkleri, bu formayı ve bu kulübü güçlendirmek için çalışıyoruz!"

Yav he sizin başınızda böyle futbol fakiri varken hiç birsey düzelmez.

Dünyada sadece biz 3 günde bir maç oynamıyoruz Icardi'm, sen hocanın açıklamalarına bakma.

Senden korkan hocana beni oyundan al diyemedin.

Dayı gol attın okey de sen de işine biraz saygı göster ya. Şu halde Liverpoola karşı seni oynatırsa işimiz var. Alanya, Kasımpaşa falan değil bu rakipler. En iyi halinde bile Avrupa'da Gs'ye pek bir şey veremedin, tek dakika süre almaman lazım Avrupa'da. Ama suç sende değil saha kenarındaki şahısta

Kanka “çok iyi hissediyorum” dediğin formun buysa ciddi problem var. Hocan gibi sen de taraftarla inatlaşmayı bırak artık.

Dışarı çok sıcak mı?
Utanmıyor musunuz saçma sapan futbol oynamaya

Skoru nasıl korumayı bildik? Freni patlak kamyon gibi tepe taklak gittik resmen, dalga mı geçiyorsunuz

Hocan icardi 90 dk oynayabiliyor şişman falan değil dedirtmek için takımı yakıyordu.

Skoru korumayi bilmis haliniz bu mu ulan 5’lik olacaktik herif becerikli olsaydi. Tarihi farki kacirdi herifler dalga gecer gibi aciklamalar. Utandim su maci izlerken be koskoca Galatasaray’i ne hale getirdi herifler gelmis skoru korumayi bildik diyo. Hasbinallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca ,icardiyi çıkarmaktan korktuğu sürece ortasahamiz hep boşalacak

Her mactan ders cikarsaydiniz hepiniz profesör olurdunuz. Her mac ayni hikaye.

Komple rezildiniz siz utanmıyorsunuz ama biz sizin adınıza utandık

skoru siz değilde uğurcan korudu. ilerde ne hava topu aldın ne pres yaptın nede ayağında top tuttun.

Geri
Üst Alt