Igor Tudor: "Şans yanımızda değildi"

Emre Arslan

Cezalı
5139508.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray kendi sahasında Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi. Mücadele sonrası genç teknik adam Igor Tudor mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Hırvat teknik adamın açıklamaları:

"Böyle bir maçtan ve performanstan sonra kaybettiğimize inanamıyorum. Soyunma odasına girdim ve oyuncularımı kutladım. Çok şans yakaladık ama bunlar kazanmaya yetmedi. Şans faktörü ne yazık ki yanımızda değildi."

"Önümüzde birçok maçımız var. Yeter ki bu ruhu ortaya koyalım. Böyle mücadele etmeye devam edeceğiz ve daha çok puan alacağız. Bazı maçlarda iyi performans gösteremediğimiz doğru ama oynadığımız derbilere bakınca kesinlikle kaybetmeyi hak etmiyoruz."

Igor Tudor: "Şans yanımızda değildi"

"Soyunma odasına girdim ve oyuncularımı kutladım."

Ne demek bu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sans senin yaninda olurda adam gibi kadro ile ciksaydin. sabri bile bu macta yildiz gibi durdur okadar cöptü fenerbahce. acaba linnes oynasaydi ne yapardi kendin düsün.

Evet 2 senedir şans yanımızda değil.İlk dursun sonrasında sen beal oldun.En kısa sürede defolmanız dileği ile.

Bize böyleleri müstehak!!! "Öyle göle böyle yaprak" diye bi laf vardır(tam olarak böyle değil ama anlayın işte)... Canhıraş şekilde takıma gelmesini isteyen taraftarlarla JB geçiyor...

Oyuncu değiştirmeyi bilen birini alsak kafi şu takıma. Her gelen daha çok siviyor.

Tapatalk

Defol git

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

Nasıl sneijder e bol bol kufur edecekseniz yıl sonunda da TERİM gelsin diye bol bol yalvaracaksınız.

"Önümüzde bir cok macimiz var".

Bunu diyenin agzina kürekle vuracaksin. Ulan lig bitiyor lan lig bitiyor. Ilk 4 disinda kalirsak görürüm ben senin önündeki maclari.

6 maç kalmış lan zaten önünde.18 puan alsan bile olduğun olacağın 3. lük.Boş laf yapma millete.

Bruma'yı çıkarıp Yasin'i oyunda tutmanın şansla alakalı olduğunu sanmıyorum.

Geri
Üst Alt