SON DAKİKA İlk 11’imiz Belli Oldu!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

kadro.jpg

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in beşinci haftasında Kayseri Erciyesspor ile karşılaşıyor. Kayseri Kadir Has Stadyumu’ndaki mücadele öncesi takımımızın onbiri belli oldu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Şuana kadar çıkan en mantıklı 11 bence.Dzemaili, Yekta ve Veysel'in kadrodan kesilmesi çok iyi olmuş.

yahu şu buraktan yemin ederim bıktım artık ya...pandevi oynat hocam be

Yabanci siniri olmasa Dzemaili-Bruma-Pandev üclüsü ilk 11'de olurdu. Ama Bruma'yi ne olursa olsun oynatirdim ben. Kale ve defansa 3 hakkimizi kullanmamiz cok kötü gercekten,

Muslera-Chedjou-Telles derken sadece Melo ve Sneijder'e yer kaliyor.

Bruma eksik. Onun dışında olmasını istediğimiz ilk 11'i çıkarmış sonunda Prandelli. Heralde sakatlığı falan var Bruma'nın.

Bruma 11 de olmasi lazim ama bizim sinyor 18e bile almamis. Neyse bisey dicektim de demeyim

AMK gene 5 saat önceden bildi kadroyu. Kim sızdırıyorsa Allah cezasını versin.

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh siz var ya siz ? şimdide brumaya taktılar bak :mad: haftalardır söylenen sistemi oynatıyor ya işte

Telles in kadroda olması büyük israf. Balta dan eksiği var fazlası yok. Bu nedenle bir yabancı hakkı boşa gidiyor.

Bu sistemi bozmadan haftalarca oynatacak ilerleyen haftalarda Bruma'yı da monte edecekse kovmaya gerek yok kalsın.

vaaay prandelli beni sasirtti...

bence cok iyi bir kadro cikarmis bu mac...

yigidi öldür hakkini ver...

cikarabilecegi en iyi kadrolardan bir tanesi...

(burak ve yasin sart mi tartisilabilir ama yine de bekledigimden cok iyi bir kadro)

galibiyete inancim artti...

böyle hatalarindan ders cikartirsa kalmasina sicak bakabilirim...

Ulan illaki 4 mü yemen lazım böyle takım kurmak için.

Ben Bruma olayı hariç beğendim kadroyu. Gözlerimiz biraz kanat görsün.

I am the one who knocks!

okudugum kadariyla genel olarak bugünkü kadrodan memnunuz...

aklin yolu bir...

(yasin yerine hamit olabilirdi)

prandelli kime danisti bu kadro icin cok merak ediyorum :)

Geldiğinden beri çıkardığı en iyi kadro.

Yasin haricinde ideal kadroya dönmüş , Hayır da bu kadroya dönmek çok mu zordu ? Orta sahayı kalabalık niye tutuyorsun ? zaten Melo ve Selçuk var önünde de Sneijder.
Bugün bence milattır bu kadro başarılı olursa Prandellimiz devam eder böyle umarım , Yasin 'in yerine Bruma 'nın olamayışı üzücü.

Geri
Üst Alt