İlk Transfer Bombasını Beşiktaş Patlattı

antudan farklı olduğumuzu gösterdiniz bir kez daha.o gerizekalılar bjk olsun biz olsun her transfer edilen futbolcu başlığına hayırsız olsun minvalinde şeyler yazarlardı burda da çoğu yorumda hayırlı olsun yazılmış.rakiplerde iyi futbolcular olması benim işime gelir ligin kalitesini yükseltir

Bence daha forma giymeden bile bu sene Bjk'yi şampiyon yapar.

Beşiktaş için iyi transfer, yararlı olacaktır.Yıldız değil diye küçümsenmesin, Hunt yararlı bir oyuncu.

şu yorumları okuyunca ronaldinho gelmiş sandım hunt evet fena oyuncu değil fakat kadro yapılanması olarak acaip yanlış elinde jones var atiba var biraz önlerine huntı alıyorsun dinamik ama yaratıcılığı sıfır bi takım kuruyorsun sonrada gol kısırlığı çekiyoruz derler zaten 5 yabancıyı destekledin.bir yabancı alıcan onuda yaratıcı iyi bi oyuncu al

Besiktasta sakatlanir oynamaz diğerleri gibi

Dün ilginç bir haber okudum. Bu sezon Beşiktaşta 26 oyuncudan 24 sakatlık geçirmiş. Bir tek Olcay ile Motta ya daha birşey olmamış. Bunlarda gerçekten problem var,her sezon onca sakatlık. Bizde hiç sakatlanmayan Dany orada sakatlandı geçenlerde nerdeyse bir ay.

I am the one who knocks!

Türk olarak oynayacakmış başvurursa. El sebep: eşi Türk'müş.

Ulan bizde sülalesinde Türk olan adam Türk yapılmıyor. Kan çıkar.

ilk 11de 5ten fazla yabancıyı kabul etmeyecekleri kesinleşti

adamlar yabancıyı bile türk hanımı olanından alıyorlar

Çeptalk

Geri
Üst Alt