İlkay Gündoğan: "Manchester City ile bir yıl daha sözleşmem var ve burada çok mutluyum"

Gelmeyecekse sittin sene bir daha agzina Galatasaray'in adini almasin . Zaten gecen sene gelmedigi icin kendisine soguk bakiyorum, bu sene de gelmezse artik seneye yine gelsin yaaa diyenlere kurekle saldiracam.
Almamışki zaten Hatip yüzünden ortaya atılan ve yayılan bir haber oldu.

Adamın ağzından bir şey duymadık.

Gelmeyecekse sittin sene bir daha agzina Galatasaray'in adini almasin . Zaten gecen sene gelmedigi icin kendisine soguk bakiyorum, bu sene de gelmezse artik seneye yine gelsin yaaa diyenlere kurekle saldiracam.
bu götelekler avrupada istedikleri sözlesmeyi aldıkları sürece gelmez buralara. türk de olsa adamlar için arap liginin bi önü bizim lig. o yüzden bu pust barca sonrası gelmedi abuk sabuk rakamlar verip getirirsek buda bizim hıyarlığımız.

Bende aynı gorusteyim. Bu sene geldi geldi. Gelmedi defolup gidebilir

Dün gece 2 gol atınca bizim hayaller su üzerinde gezmeye başlamıştır:))
Yalan haberleremi üzülelim,forumda İlkaya çöp diyenleremi üzülelim.
Neye üzüleceğimizi şaşırdık vallaha.
Kendi kendimize çalıp oynamaktan yorulmadık.Hayırlara vesile olsun inşallah.

Son Dakika

Ibrahim Hatipoglu'nun Ilkay Gundogan diye gorustugu kisi , Zonguldakta bir paket servis calisani olan ILKER GUNDOGAN oldugu ortaya cikti.

Almamışki zaten Hatip yüzünden ortaya atılan ve yayılan bir haber oldu.

Adamın ağzından bir şey duymadık.

Hatip'e guven sifir zaten ben onun boyle isim yapmis oyuncuyu ikna edebilecegine inanmiyorum. Ilkay suan icin birsey demedi ama gecen sene dedigini hatirliyorum, o zamanda kismet falan demisti artik 35 yasina geliyor bu saatten sonra da gelmeye niyeti yoksa bastonlu halini alacak halimiz yok. Bir daha da bizimle adi gecmemeli bu yaz bu transfer olmuyorsa.

En azindan yabanci basinda ismi cikinca acaba falan diye dusunduk. Su Kulupler Dunya Kupasi bir bitsin, artik anlariz o zaman geliyor mu gelmiyor mu diye.

bu götelekler avrupada istedikleri sözlesmeyi aldıkları sürece gelmez buralara. türk de olsa adamlar için arap liginin bi önü bizim lig. o yüzden bu pust barca sonrası gelmedi abuk sabuk rakamlar verip getirirsek buda bizim hıyarlığımız.

Ya iste muhabirlere mesaj gonderiliyor, soyle Galatasarayli, boyle buyuk Galatasarayli diye, varsa oyle bir hissi bu kulube karsi o zaman buyurcuk gelecek gerekirse mesaj gonderecek bizimkilere beni alin diye. Zaten burada asgari ucret almayacak ki yine milyonlarca euro kazanacak. Kendisi artik futbolu nerede birakmak istedigini iyi dusunup bir karar vermeli. Bu yaz oldu oldu yoksa bir daha buraya gelemez.

Geçen sene gelmesi lazımdı. Bir sene once dehlendigi takima, dehleyen tdye geri döndü gene de bize gelmedi. Hala anlamiyorsaniz sorun sizde.

Hatip'e guven sifir zaten ben onun boyle isim yapmis oyuncuyu ikna edebilecegine inanmiyorum. Ilkay suan icin birsey demedi ama gecen sene dedigini hatirliyorum, o zamanda kismet falan demisti artik 35 yasina geliyor bu saatten sonra da gelmeye niyeti yoksa bastonlu halini alacak halimiz yok. Bir daha da bizimle adi gecmemeli bu yaz bu transfer olmuyorsa.

En azindan yabanci basinda ismi cikinca acaba falan diye dusunduk. Su Kulupler Dunya Kupasi bir bitsin, artik anlariz o zaman geliyor mu gelmiyor mu diye.

Ya iste muhabirlere mesaj gonderiliyor, soyle Galatasarayli, boyle buyuk Galatasarayli diye, varsa oyle bir hissi bu kulube karsi o zaman buyurcuk gelecek gerekirse mesaj gonderecek bizimkilere beni alin diye. Zaten burada asgari ucret almayacak ki yine milyonlarca euro kazanacak. Kendisi artik futbolu nerede birakmak istedigini iyi dusunup bir karar vermeli. Bu yaz oldu oldu yoksa bir daha buraya gelemez.
gelmesin zaten ya bu ipneye 10m a yakın para verecekler delirecez sonra. aşk maska da bakmayın her zaman para konusuyor bu işlerde. alyapından arda gibi adamlar çıkarmıyorsan daha fazlasını rakibin verse giderler.

Bunlar öyle çakal ki. Belki city gönderir diye bir yandan bizimle flört edip ayarliyorlar. Alemin kerizini yan cepte tutuyorlar. City git diyecek, kimse talip olmayacak ondan sonra bize gelecekler. City git desin Almanya'dan hertha berlin falan talip olsun oraya gider gene de bize gelmez bu herif.

bu arada ilkay dünkü golü bilerek attıysa adam değilim. city gibi kale dibinde pas yapan takımın ordan kaleye sut vurma ihtimali sıfır. arka direğe orta açtı içeriye döndü top. ayakları dolanıyor zaten topa vurduktan sonra.

Geçen sene gelmesi lazımdı. Bir sene once dehlendigi takima, dehleyen tdye geri döndü gene de bize gelmedi. Hala anlamiyorsaniz sorun sizde.
zırtapoz yav şeyindeki kıllar ağarmış avrupada herşeyi görmüşsün içinde 1 gram gslilik olsa dersin ki belki bırakmadan hagi gibi gsyi avrupa şampiyonu yaparım ama yok hamit altıntop bu totoşlara gsliliğin zekatını verir.

kendi posasini cikarana kadar avrupada takilicak, 40 ina yaklastigi zaman son vurgunu edin jeko nun fb ye yaptigi gibi bize, 10 milyona kendini kitlemeye calisicak almayin abicim bu herifi gitsin nerede emekliligini geciriyorsa gecirsin

Bizde Hatip varken seneye yine gider yalvarır buna.

Bizi istemeyen bu adamın bu kadar istenmesi garipti zaten normalde eline kaç kere fırsat geçti ve 1 kere bile bizi düşünmedi hala daha aynısını yapıyor. İnşallah seneye aynısını yaşamayız.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt