İngiltere'de Yılın Futbolcusu Riyad Mahrez!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
5eeca.jpg

Leicester City'nin Cezayir asıllı yıldızı Riyad Mahrez, Profesyonel Futbolcular birliği tarafından yılın en iyi futbolcusu seçildi.

Cezayirli futblcu, bu ödüle layık görülmesinde takım arkadaşlarının büyük katkısı olduğunu söyledi.

Mahrez, "Bu benim için çok özel. Çünkü oyuncular benim için oy veriyorsa bu, çok iyi bir sezon geçirdiğime işarettir. Takım arkadaşlarım olmadan bu ödüle asla ulaşamazdım. Biz saha iinde ve dışında kardeş gibiyiz. Gücümüz buradan geliyor. İyi olmaxığımız zamanlarda bile çıkış yakalayacağımızı ve takımımız için iyi performans sergileyeceğimizi biliyoruz. Başarımızın sırrı burada yatıyor." ifadelerini kullandı.

SporHD

En iyi genç oyuncu da Deli Ali olmuş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

harry kane'le ikisine ortaklaşa verilmesi gereken bir ünvandı bence.

h.kane - 47maç 27g 2a
mahrez - 36 maç 18g 10a

Kesinlikle haketti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

harry kane'le ikisine ortaklaşa verilmesi gereken bir ünvandı bence.

h.kane - 47maç 27g 2a
mahrez - 36 maç 18g 10a

bir de leicesterın stoperi wes morgan olmalıydı..istatistiği tabi ki yok ama adam resmen istikarar abidesi her maç 90 dk. aynı formla oynadı

adam dibine kadar hak etti.birde hatırlatalım; biz hajrovic'e 3,5 milyon euro verdiğimiz ara transfer döneminde bu adamda leicester city'ye 500 bin euroya gitti!!!!

Kante olmalıydı.

Bakalım gelecek sezonda az çok böyle oynayabilecek mi bu oyuncular merak ediyorum.

Haketti zaten.

5 sene gecikmeyle tebriklerimi iletiyorum kendisine

Geri
Üst Alt