İnsanlar Neden Yalnız, Sevgilisiz,Bekar veya Boşanmış?

atraktif değiliz çünkü

çoğu imkan ve bunları sunacak cömertliğe de sahip olmamıza rağmen ilk görüşte etki bırakamadığımız için eleniyoruz.

geçenlerde bir tane ciddi ilişki deniyim dedim kız toxic çıktı uçan sineği kıskandı

Tamamen tersi. Günümüzde dişil enerjisi yüksek, küsen, trip atan, gamsız, sorumluktan kaçan, borç para isteyen, direkt eve çağıran, cinsellik yoksa bende yokum diyen erkek sayısı artıyor. Maskülen kadın ve Feminen erkek sayısının hızlıca arttığı bir dönemdeyiz. Dominant kadınların ilişki benim kontrolümde nidalarıyla hava attığı, erkeklerin ise göbeklerini kaşımak ile meşgul oldukları yeni bir dünya düzenine geçtik. Bağlanma stillerinde güvenli ya da kaygılının önüne geçen bir stil var artık; kaçıngan bağlanma. Ve bu grubun çoğu erkek. Çünkü artık kadınlar saha da, kadınlar da cinsellik konusunda aşırı istekli hatta erkeklerden daha istekli, akışta değil sonuca kitlenmiş haldeler, bu konjonktürde prenses kadınlardan bahsedemeyiz. Bunlar benim yaşadığım ilişkiler özelinde manifestlediğim düşünce kalıpları değil. 2 binin üzerinde çalışmış olduğum vakanın ortak temasıdır.
Katıldığım bir gözlem renktaş. Bu tip hanımların sayısı son zamanda azımsanmayacak kadar var.

Geri
Üst Alt