Düzenli bir insan , sevgilisi var, resmini baş ucuna astıuğına göre ona değer veriyor.
yataktan bir süre önce kalkmış ama duvara yakın olan yastık dik konumda bir süre oturmuş beki kitap okumuş , demek ki günlük aktiviteleri olan bir insan çok dağınık değil , ruh hali çok kötü gelmedi bana.
yatakta muntazam duran katlanmış gömlekler var , duş almış sanırım havluya benzettim bir yere gitmeyi planlıyor gibi hali var.Bu durumla yerde duran şort tezat oluştuyur, başkası tarafından oraya atılmış düşürülmüş olabilir.
Engelli olu olmadığı konusu muamma.ancak koltuk değnekleri iki adet bu kısa süreli sakatlıktan ziyade engelli izlenimi veriyor.Önemli nokta koltuk değnekleri çok uzakta ve elbise dolabı yanında.Demek ki ciddi bir handikapı yok yani yataktan çıkup işini görebiliyor.
masada iki adet bardak var ve içleri boş , demek ki bir süre önce odada bir kişi daha vardı.
en önemli husus , mektup yazılırken yazan kişi oturarak yazmamış , ayakta ve vücudu masaya parelel olarak yazmış.Sağ elini kullanan birisi ve bunu ayakta yazması acelesi olduğunu gösteriyor.Kalemin ucu kapatılmamış bu da acelesi olduğunun bir göstergesi.Düzenli ve titiz olduğu izlenimi veren maktülün mektubu yazmadığı kanaatini getirdi.
yerde duran saat masanın hemen yanında demek ki yere düşmüş , bence mektubu yazan kişi yanlışlıkla yere düşürmüş olabilir.
yerde duran tabure sola doğru devrilmiş , ufak bir ihtimal olmakla birlikte genelde intihar vakalarında ön arka kasta devrilir tabureler.
Benim kanaatim cinayet.