İntihar mı Yoksa Cinayet mi ? (Gerçek Değil, Forum Oyunudur)

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
İntihar mı Yoksa Cinayet mi ? (Gerçek değil, Forum Oyunudur.)

Sizce aşağıdaki adamın asılmasının sebebi nedir? Bu olay nasıl gerçekleşmiştir :confused:

a5oZgno_460s.jpg

Sherlock Holmes mode on

Adam engelli. Yerde kırık saat var. Arbede çıkmıştır muhtemelen. O yüzden cinayete gittiğini düşünüyorum

Sherlock Holmes mode off

Adamın koltuk değneklerini bırakıp oraya kadar gidip kendi başına çıkması mümkün gözükmüyor.

Masada 2 bardak var.

Düzgünce katlanmış gömlek beni rahatsız etti. Gereksiz ve şüpheli bir özen. Yere atılmış şorta bakınca özellikle.

Saat fazla göze batıyor ama bir olayını bulamadım.

İntihar etmiş bu yaa. Allah şaşırtmasın. Hanımıyla tartışmış, hanımı ben evi terk ediyorum demiş, eşyalarını dolaptan toplarken kocasının eşyalarını aldığını sonradan farketmiş, dalgınlıktan. Sonra vurmuş kapıyı çıkmış. Adamda her evde hazır bulunan, hani şu bi milyoncularda satılan özel intiyar ipiylen asmış kendini. Yazık.

Adamın karısı engelli, değnekler karıya ait. Koca karısının bu durumuna daha fazla dayanamayıp karısı tuvaletteyken not yazip intihar ediyor.

İntihar

Altındaki sandalyenin şekline bakılırsa birinin vurma olasılığı yok, vursa ya yatak tarafına ya da kadının arkasına düşmesi lazım

Yatağın ordan vurulmayacağına göre intihar

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cinayet

Masada iki tane bardak var tanidigi biri gelmis buraya muhtemelen sevgilisi. Zorla intihar mektubu yazdirmis tabureyi engelli birinin salonun ortasina degnekler olmadan tasimasi imkansiz. Saatin oldugu masada o tabure kullanilmis. Orada zorla intihar mektubu yazilirken bir arbede olmus ve saat yere dusmus. Yatagin ustunde utulenmjs gomlek var. Kimse intihar edecegi gun gomlek utulemez herhalde. Ya da kitap defter var ders calismaz. Masadaki iki sandalye de acik 2 kisi orda kturup birseyler icmis. Tanidik biri oldugu da kesin burdan.

Cinayet

Eleman ya yatakta bir şeyler okuyordu ya da bir şeyler çalışıyordu kalem, kitap, defter var. Ne hikmetse intihar notu süsü verilen yerde başka bir kalem var, öldüren kişi oraya koymuş muhtemelen. Kıyafetler de muhtemelen bir yere gitmeye hazırlık yapmakla alakalı.

Koltuk değnekleri zaten uzakta ha başkasınındır denilebilir ama düşük ihtimal.

2 bardak var bu bariz zaten, ufak bir arbede çıkmış saat falan yere dağılmış o da işin diğer tarafı.

Daha konuşulur üzerine de böyle intihar olmaz.

Banyo esnasında ya da çıktıktan sonra öldürülmüş. Katil dolaptan kıyafet çıkarıp giydirmiş. İntihar notu yazarken fazla vakti olmadığı belli, saat, şort, yatağın üstündekiler ya da kol değnekleri öylece kalmış.

Düzenli bir insan , sevgilisi var, resmini baş ucuna astıuğına göre ona değer veriyor.

yataktan bir süre önce kalkmış ama duvara yakın olan yastık dik konumda bir süre oturmuş beki kitap okumuş , demek ki günlük aktiviteleri olan bir insan çok dağınık değil , ruh hali çok kötü gelmedi bana.

yatakta muntazam duran katlanmış gömlekler var , duş almış sanırım havluya benzettim bir yere gitmeyi planlıyor gibi hali var.Bu durumla yerde duran şort tezat oluştuyur, başkası tarafından oraya atılmış düşürülmüş olabilir.

Engelli olu olmadığı konusu muamma.ancak koltuk değnekleri iki adet bu kısa süreli sakatlıktan ziyade engelli izlenimi veriyor.Önemli nokta koltuk değnekleri çok uzakta ve elbise dolabı yanında.Demek ki ciddi bir handikapı yok yani yataktan çıkup işini görebiliyor.

masada iki adet bardak var ve içleri boş , demek ki bir süre önce odada bir kişi daha vardı.

en önemli husus , mektup yazılırken yazan kişi oturarak yazmamış , ayakta ve vücudu masaya parelel olarak yazmış.Sağ elini kullanan birisi ve bunu ayakta yazması acelesi olduğunu gösteriyor.Kalemin ucu kapatılmamış bu da acelesi olduğunun bir göstergesi.Düzenli ve titiz olduğu izlenimi veren maktülün mektubu yazmadığı kanaatini getirdi.

yerde duran saat masanın hemen yanında demek ki yere düşmüş , bence mektubu yazan kişi yanlışlıkla yere düşürmüş olabilir.

yerde duran tabure sola doğru devrilmiş , ufak bir ihtimal olmakla birlikte genelde intihar vakalarında ön arka kasta devrilir tabureler.

Benim kanaatim cinayet.

giphy.gif

Cinayet buro cekilin, cekilin.

Net intihar eylemidir bu.

öyle bir insan değildi,hiç intihar edecek gibi durmuyordu rahmetli

havluyla boğmuşlar,sonra olayı örtbas edelim deyip alelacele altına sehpayı çekerken saati de yere düşürmüşler gibime geldi ama polisimize güveniyorum

fakat rahmetlinin evine bir kadın gelip gidiyordu ,sabaha kadar kalıyordu.evli dediler kadın için ama bilmiyorum

pek iyi çocuktu tüh tüh tüh

geçen sene ayağını kırmıştı kayak yaparken,gezmeyi tatili pek severdi

anne ve babası ne kadar üzülecekler şimdi,çok düşkündü onlara,fotoğrafları baş ucundaydı hiç ayırmazdı

Yerde duran sort gelen sevgilisiyle yapmaya calistigi sexten kalma olabilir. Kafa karistirdi.

O yuseklige halati asamaz.

Cinayet olmasa da en iyi ihtimal sevgilisi intihar etmesine yardim etmis olabilir.

İntihar olması olasılıksız. Adamın hayata dair bir sürü motivasyonu var, takvim kullanıyor, yazılı süreçleri takip ediyor ve sevgilisi/eşi var bu profilin intihar etmesi bence saçma olurdu.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt