iPhone 7 Başarılı Olmayabilir

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
7 Eylül itibarıyla resmi olarak duyurulan ve birçok ülkede satışa çıkan iPhone 7 ile ilgili şirketin satış beklentisi bir hayli fazla ancak tasarım tarafından radikal değişikliklerin olmaması ve insanların iPhone 6s modeline nazaran gösterdikleri ilginin azalması sonucunda iPhone 7, satış beklentilerini karşılamayabilir.

Konu Apple olunca sektörün en saygı değer isimlerinden KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, yaptığı araştırma sonucuna göre iPhone 7 modelinin iPhone 6s kadar satmayacağını düşündüğünü söyledi.

Buna rağmen 65 milyonla 70 milyon arası bir satış rakamı beklediğini söyleyen analist, Samsung’un son dönemde yaşadığı Note 7 sorununun Apple’a yaradığını belirtiyor. Bu yıl yepyeni bir tasarım anlayışına geçmekten ziyade bazı ufak değişiklikler yapan Apple, siyah ve simsiyah renk seçenekleriyle kullanııcıların beğenisini kazanmaya çalıştı.

Bu noktada ortaya çıkan “tıslama” sorunu ve Jet Black modellerinin çok kolay çizilmesi ise, tüketicilerin satın alma kararı vermelerine engel olabiliyor. Bakalım iPhone 7 modelleri selefi olan iPhone 6s’i geçebilecek mi, yoksa 6s satışlarının gerisinde mi kalacak.

Sözcü

Iphone 6 ile devam. gerek yok yeni telefona.
Edit: bugün kelimeleri hep eksik veya yanlış yazıyorum.

Telefon 4 bin lira yakında şahin ile takas edilir böyle şey mi olur lan.

İphone b.k atacağınıza önce samsungun patlayan telefonunu konuşalım.

4 bin tl az. Şöyle 6-7 bin tl olsunki kimsecikler alamasın bir ayrıcalığı olsun.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta sonu s7 edge i satacam herhalde iphone à geri dönerim. Android in en iyi telefonu bile hoşuma gitmedi diğerlerini denemeye gerek yok sanırım. Belki bir xiaomi fantazisi yapabilirim

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Bu hafta sonu s7 edge i satacam herhalde iphone à geri dönerim. Android in en iyi telefonu bile hoşuma gitmedi diğerlerini denemeye gerek yok sanırım. Belki bir xiaomi fantazisi yapabilirim

Bro sana telefon magazasi acalim. 1 yilda benim 3-5 senede kullandigim kadar telefon degistiriyorsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Hocam sana telefon magazasi acalim. 1 yilda benim 3-4 senede kullandigim telefon degistiriyorsun

Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla yapamıyorum telefon akmıyor iphone tak tak ne güzeldi ilk kez itiraf ediyorum bunu.
Sigara gibi meretmis ios bırakılmıyor

bu firmadan aldığım bir ayfön 6 telefon, oturma organımla vasıtasıyla yer aldığım bir koltukta patlayarak kendini imha etti piskolojim bozuldu uzun süredir at gibi ayakta yaşıyorum bu yüzden bu konuda KÜFÜR SERBESTİSİ İSTİYORUM..

Geri
Üst Alt