İrfan Can Eğribayat: "Galatasaray'a burada şampiyonluk yaşatmak istemiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
İrfan Can Eğribayat: "Buraya daha farklı bir konumda gelmeyi hedeflemiştik. Sezon başında 80 puanla şampiyon olunacağı tahmin ediliyordu ama 93 puanla ikinci sıradayız. Bu da saha içi ve dışında olanları gösteriyor. Ufak da olsa bir şansımız var. Saha içinde ve dışında yaşadıklarımızı zaten herkes gördü. Onlara burada şampiyonluk yaşatmak istemiyoruz."

1716131797091.png

oynamayan adamlari mactan önce niye konustururlar hic anlamam

Ya çıkın oyununuzu oynayın. Sürekli nefret ekmeyin. Ananızın suçu yok küfrettirmeyin

göztepe taraftarı sana laf ettiği zaman üzülmüştüm. kendilerinden özür diliyorum sen karaktersiz gevşeğin önde gideniymişsin

Ne yaşamışlar saha içinde dışında çok merak ediyorum hakem ittirmesi ile buraya anca 6 puan geride geldin

Mhy Bu Irfancan camiayı muthis cozmusler tribüne oyna senelerce yatarak milyon euro kazan akıllı adamlar

İrfan Can Eğribayat: Sezon başında 80 puanla şampiyon olunacağı tahmin ediliyordu ama 93 puanla ikinci sıradayız. Bu da saha içi ve dışında olanları gösteriyor.

İrfan Can Eğribayat: Sezon başında 80 puanla şampiyon olunacağı tahmin ediliyordu ama 93 puanla ikinci sıradayız. Bu da saha içi ve dışında olanları gösteriyor.
Yani sizin 80’in ustunde olmaniz normal, rakibin bu durumda olmasi saha ici ve disi etkenler yuzunden. Senin beynini seveyim. Bu yuzden sampiyon olamiyorsunuz. Hep hata baskasinda, siz mukemmelsiniz.

Futbolculari bile saha disi etken muhabbetine inandirmislar. Eminim bu mactaki tek stratejileri gerilim yaratip maci tatil ettirmek veya bizim oyuncilara kirmizi kart gostertmek olacaktir.

Geri
Üst Alt