İshak Galatasaray'ın Radarında!

Tolga Han Özaslan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

url]

Galatasaray'da transfer çalışmaları yerli oyuncular üzerinden devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Kardemir Karabükspor'un başarılı sol beki İshak Doğan'ı kadrosuna katmak amacında.

Detaylar GSC Portal'da...

1.5 milyon euro'dan fazla para verilmemeli. Takasla fln halletsinler.. Ahım şahım biri değil.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yerli sol bek alınmalı ,

4+3 kuralında bizim için elzem .

Bence defansif olarak Telles'ten daha iyi.Gelirse rotasyon yapsinlar maclara gore Telles arasira +3 olmali .

Yabancı sınırında İshak altın değerinde. Hakan Balta'ya çok benzetiyorum. Ayağı bi kere çok temiz ve biçok yerli defans oyuncusunun aksine defanstan top çıkarırken asla şişirmiyor gayet soğukkanlı.Hakan dan artısı daha hızlı ve seri. Ama bana göre en büyük zaafı maça fazla dahil olmuyor yeteneklerini kullanmak için çaba sarfetmiyor.

keşke bucadan Batuhan gelse İshaktan 2 kat faydalı olur.İshak'ın artısı sol stoperde oynuyor ve duran top kullanması ama neredeyse hiç ileri çıkmıyor. Defansif olarakta baya gelişmesi gereken yeri var ama Batuhan eğer fiziğini geliştirse Caner'i bile geçebilir.

sol bek yedeklenmeli

faydalı olur

ama iki beki de kullanabilen tarık varken

ishak sonraki tercih olmalı

balon bence hic begenmiyorum kendisini.

bunun yerine sag bekin yedeg olarak ugur ucar alinmali karabük'ten.

tipi bence bizim yakışıklı oyuncu kontenjanımıza aykırı

bence gelmemeli

keşke bucadan Batuhan gelse İshaktan 2 kat faydalı olur.İshak'ın artısı sol stoperde oynuyor ve duran top kullanması ama neredeyse hiç ileri çıkmıyor. Defansif olarakta baya gelişmesi gereken yeri var ama Batuhan eğer fiziğini geliştirse Caner'i bile geçebilir.

Buca'nın cok sağlam gencleri var ama bizde bunu görecek transfer heyeti var mı ?? Yerli olarak cok yetenekli oyuncular olduguna inanıyorum ama bunları keşfetmek lazım. Bir kacı süper lige kadar yükselebiliyor, gerisi kaybolup gidiyor.

Dikkatli bir şekilde kendisini hiç izlemedim.

İyi olan özellikleri neler? Ve defansif&ofansif açıdan nasıl? :)

Sabri'nin sol bek ve daha isabetli pas&şut oranına sahip olanı. Büyük takımlarla oynadığı maçlarda çok zorlar rakip savunmayı fazla enerjik. Ama savunma bilgisi konusunda analiz yapamayacağım bir de kıytırık takımlarda oynadığı için hep.

Tamam bu adama emanet edelim solu dedirtecek kıvama gelemese de Sabri gibi, yıllarca vazgeçilmez olur döner döner oynatılır bence.

Sabri'nin sol bek ve daha isabetli pas&şut oranına sahip olanı. Büyük takımlarla oynadığı maçlarda çok zorlar rakip savunmayı fazla enerjik. Ama savunma bilgisi konusunda analiz yapamayacağım bir de kıytırık takımlarda oynadığı için hep.

Tamam bu adama emanet edelim solu dedirtecek kıvama gelemese de Sabri gibi, yıllarca vazgeçilmez olur döner döner oynatılır bence.

İyi o zaman ihtiyacımız olan da tam böyle bir adam zaten.

Telles'i yedekleyecek onunla rotasyona girecek bir yerli şarttı o mevkiye alınır umarım.

Sağ bek içinde Tarık Çamdal'ı alabilsek o da iyi hamle olur ayrıca.

Geri
Üst Alt