Işın Çelebi: "Riva'yı 500 milyon dolar'a satmadık. Şimdi 300 milyon dolar kabul ediliyor"

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Webaslan.com@webaslan 2 sa.
Işın Çelebi: ''Sayın başkan Emlak Konut ile tek başına görüşmemeliydi. Tek başına görüşmesi büyük bir hatadır.''

Işın Çelebi: 'Biz sadece yapılan işin doğru olduğunu anlatan bir sunum dinledik. Eksisini artısını görmedik, bizden evet dememiz isteniyor'

Işın Çelebi: 'Biz Riva için 500 milyon doların altında bir teklif kabul etmiyorduk, burada 300 milyon dolar geliyor. Kabul ediyor musunuz?'

Işın Çelebi: ''Biz haklıyız Galatasaraylılar olarak. Haklılar hep güçlüdür. Burada Galatasaray'ın doğrularını savunmak zorundayız.''

Işın Çelebi: ''Emlak Konut bu araziyi kendi değerlendirmek istiyor. Bu anlaşmanın doğru olmadığını düşünüyorum.''

Işın Çelebi: ''Siz istediğiniz kadar gülün Dursun Bey. Hani CAS'tan geçecektik?..''

Işın Çelebi: ''Ne oldu, Mecidiyeköy'deki otel durdu?..''

Işın Çelebi: ''Emlak Konut doğru bir adres ama biz kendi şartlarımızı ortaya koymamız lazım. Müzakere bir sanattır.''

Işın Çelebi: 'Siz müzakereyi değil, bunu kapalı kapılar ardından görüşmeyi tercih ettiniz.''

ışın bey öyle bir bombalamış ki çıkışta konuşan dursun ağlıyacaktı nerdeyse

ee sonuç ?

gstoreları yakıp yıkmak lazım

Kızmayın ama kur farkı da var :) tabi bu yinede birilerine peşkeş çekilmiyor anlamına gelmez.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıldırıcam ulan izlemedim ancak Dursun gülüyor lafını okuyunca irrite oluyorum.

Kulübü peşkeş çekip kendi cebini dolduran suratsız bir herifin eline mi kalacaktı koca kulüp?

Liseli moruklar komisyonlarini aldiktan sonra o 300 milyon 120 milyona duser.

Riva icin fazla teklif edilen nakit para 150 milyon dolardir, hemde zamanin kuruyla. Isin celebi her zamanki gibi bos konusuyor.

Işın Çelebi: ''Siz istediğiniz kadar gülün Dursun Bey. Hani CAS'tan geçecektik?..''

Işın Çelebi: ''Ne oldu, Mecidiyeköy'deki otel durdu?..''

Dursun yine siritmis anlasilan, Allahin belasi tum dengemi bozdu 1 sene icinde. Defolup da gitmiyor sinsi planini devreye koymus anlasilan gulmesi de ondandir.

3 sene once Riva'yi kullanip 500 milyon euro gelir getirmek isteyen....

3404.jpg

İyi de 500 teklifi yoktu, 230 mu 250 mi ne o civardaydi teklif o zamanlar.

Ha yine de Dursun'un cok ucuza biraktigi konusunda herkes hemfikirdir.TT Arenada da devlet fazla fazla karli cikip bize de belesci denmisti. Aynisi olacak anlasilan.

Yetki verilse de GKya tasimasi lazim Dursun'un. O zamana kadar bizim iyice zorda kalmamiz icin su vergi davalari karara baglanirsa sasirmam.

satmasınlar 50 sene satmadılar şimdi bir 5 sene bekleyemiyorlar havaalanı ve köprü bitince satsınlar tabi ortada peşkeş ve kıç yalama olayı var

Bizim ne zaman doğruları gerçekten konuşan bir yönetim şeklimiz olacak gerçekten çok merak ediyorum.
Sonra bu taraftardan ve Galatasaray'ı gönülden seven insanlardan destek bekliyorlar. Sen bunca insanı kendine inandırdın sanki...
Umarım kısa zamanda bu camia üzerinden menfaat sağlayanlar uzaklaşır. Gece gündüz aklından çıkmayan, desteklediği ve elinden geldiğince maddi manevi kulübüne yardımcı olmaya çalışan bir taraftar olarak bunları diliyorum.
Bu Riva-Florya gibi konularla ilgili adımları mevcut yönetimin atmasını istemiyorum.
Son olarak Dursun Özbek istifa...

500 milyon dolar vermemişler ki sen istemişsin o parayı boş konuşmakla olmaz bu işler Dursun yetersizini sevmesem de adam haklı konuşuyor senelik 120 milyon TL faizden bahsediliyor sen burayı satmadıkça her yıl bu arsanın değeri 120 milyon TL den fazla artacak mı satmadıkça borç katlanır daha fazla zarar ederiz bu faiz yükünden kurtulmak için yapılabilecek en iyi anlaşmayla acilen satılması mantıklı

Geri
Üst Alt