Ismail Jakobs: "Yüreğimi sahaya koyacağım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1725343790192.png

Galatasarayımızın yeni transferi Ismail Jakobs, kendisini kulübümüze bağlayan resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk için elinden geleni yapacağını ifade eden Senegalli sol bek, “İstanbul’u henüz görme fırsatım olmadı ama çok büyük bir şehir olduğunu biliyorum. RAMS Park inanılmaz. Televizyondan da görmüştüm. Videolardan izlemiştim. Çok heyecanlıyım. İlk maçım için heyecanlıyım. Yüreğimi sahaya koyacağımı söyleyebilirim. Çünkü şampiyonluklar kazanmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

Adam ne zaman geldiği nasıl geldi kim karşıladı ne zaman formayı giydi tamamen arada kaynadı gitti

Ujfalasi böyle gelip derin etki bırakmıştı Forum’un da oldukça çöp etiketi koyduğu bir topçu ki genellikle bizim formun tahminleri hep tersine çıkar

Yüreğini sahaya koyarken paraları da cebine koymazsan memnun oluruz Mr. Jakobs

İsmail Jakobs resmen bizde. Monaco'da Ligue 1'in haftanın kadrolarına seçilen World Class bir Sol Bek oyuncumuz oldu. Döneceğimiz olası 3'lü sistemde Jakobs hem Kanat Bek hem de Sol Stoper olarak çok değerli olacak. Uzun boylu, Güçlü ve Sağlam bir oyuncu. Hoşgeldin Senegalli qwgz00.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kolumu kesseler sarı kırmızı akar da demiş mi

İsmail Jakobs resmen bizde. Monaco'da Ligue 1'in haftanın kadrolarına seçilen World Class bir Sol Bek oyuncumuz oldu. Döneceğimiz olası 3'lü sistemde Jakobs hem Kanat Bek hem de Sol Stoper olarak çok değerli olacak. Uzun boylu, Güçlü ve Sağlam bir oyuncu. Hoşgeldin Senegalli Ekli dosyayı görüntüle 260246

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum çok merak ediyorum Omar içinde böyle yazılar yazmış mıydın?

Dostum çok merak ediyorum Omar içinde böyle yazılar yazmış mıydın?
Severim YK kardesimi

Omar Elabdellaoui
Christian Luyindama
Marcao
Marcelo Saracchi

Ligin en iyi savunma dörtlüsüne sahip olduk aynı zamanda yaş ortalaması olarak genç bir defans dörtlüsü oldu. İyi performans alırsak da Capone-Bülent-Popescu-Hakan dörtlüsü gibi olur.

Heyecan verici..Ekli dosyayı görüntüle 89287

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

daha önce istanbula gelmemıs mı bu kadar zevk sefa düşkünü adam

enteresan

Savunma yap,kademe nedir biliyorsan rakibe temasli oynuyorsan hosgeldin yoksa max mayıs ayında gidersin

Geri
Üst Alt