İsmail Kartal: "Galatasaray'ı da yenebilirdik"

Valla biz rezildik, onların net pozisyonları da vardı.Sonuç olarak yenebilirlerdi tabi, galibiyete bizden daha yakınlardı ama kadronda yıldız varsa ne yapacağı belli olmuyor.Çıkıp iki tane takıyor doksana.

Neyse, Sneijder'i satarlarsa daha bu takımın maçını da izlemem.Onu da not düşelim.

"cinsel birleşme sırasında spazm sonrası ayrılamama" yaşıyor olabilir.

Doğru taçtan goller ve verilmeyen fauller ile yenebilirdin.Ne zaman ki ilahı adalet buna dur dedi planlarınız alt üst oldu.

1 maçları böyle oldu diye hep aynı laflar..."10 kişi kalmasaydık". "Emenike'ye penaltı çalışnsaydı" vb...

Biz 7 kişi kaldığımız maçtan sonra bu kadar konuşmadık be !

Ne ağlak,ne algı yönlendirmesi yapmaya meraklı bir camia inanılır gibi değil...

1 maçları böyle oldu diye hep aynı laflar..."10 kişi kalmasaydık". "Emenike'ye penaltı çalışnsaydı" vb...

Biz 7 kişi kaldığımız maçtan sonra bu kadar konuşmadık be !

Ne ağlak,ne algı yönlendirmesi yapmaya meraklı bir camia inanılır gibi değil...

O zaman bjkliler de ağlasınalr 10 kişi kalmasalardı, Ba ya penaltı çalınsaydı falan diye... Kendilerine gelince işler değişiyor tabi... :)

O zaman bjkliler de ağlasınalr 10 kişi kalmasalardı, Ba ya penaltı çalınsaydı falan diye... Kendilerine gelince işler değişiyor tabi... :)
Bu yine hiçbir şey... Mamut Kusmuk denen varlık "3 Temmuz'dan sonra kadromuz dağıldı,dağılmasaydı o sene C.L.'yi alabilirdik" falan demişti sanırım...

Yıl 2015:

21. Hafta maç sonu muhtemel basın toplantısı : Bugün kazandık,ama hatırlıyorum ligin ilk yarısında Galatasaray maçında 10 kişi kalmasaydık bla bla bla..

Yıl 2021

3. Hafta maç sonu toplantısı : Hatırlar mısınız bizim bundan 7 sene önce şu an Portekiz'de kasap mağazası zincirleri işleten Bruno Alves diye bir oyuncumuz vardı ve o maçta atılmasaydı bla bla bla...

haddini bil ismail, bjk'yi yendin diye oran buran kalkmasın, adamı madam ederler..

Gerçekçi olmakta fayda var; sadece o maçta iki takımın oynadığı futbolu baz alırsak, 10 kişiyle de kazanabilirlerdi, Kadlec in kafa vuruşu girse bizimkiler daha da çıkaramazdı; Allah yüzümüze baktı da Sneijder o şut fırsatlarını değerlendirdi, yoksa yine organize ataklar yapamadık...

Yapılması gereken, takımın bir an önce toparlanması için gereken doğru hamlelere yoğunlaşmak; camiasına kendini kabul ettirme çabasıyla, takımına iyi futbol oynattığına dair ettiği sözlere takılmamak lazım...

Prandelli, maç sonu ''FB organize bir takım, bizde organizasyonumuzu geliştirmeye çalışıyoruz'' dedi, yaptığı onca hatayı ben de eleştiriyorum ama bu yaklaşımını samimi ve isabetli buldum...

Halamin bıyığı olsaydı amcam olurdu

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçtan sonra haddimizi bilerek oynadık diyen hırboya bakın hele :d

Geri
Üst Alt