İsmail Kartal: “Önceden dersime çalıştım”

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
İsmail Kartal: "Önümüze iki kağıt alıyoruz. Basın toplantılarında gelebilecek olası sorulara karşı net cevap verebilmek ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek için notlar alıyoruz. Böyle bir sorunla karşılaşmamak için bu oldu. Bundan sonra da kolay kolay kağıttan okumam. Ben sosyal medyayı çok takip eden bir insan değilim ama kulağıma geldi böyle şeyler. İnsanlar yanlış anlamış olabilirler ama böyle bir durum söz konusu değil. Bundan sonra da çok fazla kağıttan okumamaya gayret edeceğim."

Soruların kurgu olduğunu çocuk bile anlar kimi kandırıyorsunuz ya.

Bi daha kağıttan okumam diyene kadar fena gitmiyordu aslında :D

Hacı adamsın boşver kağıdı falan en kötü bi elham okursun hocam.

Rezil herif hiç mi kendine saygın yok lan. Hadi kendini geçtim hiç evlatların adına da mı üzülmüyon

Ya aga tamam hadi okudun ettin neyse de kızın sorduğu soru bile hasetten çatlıyorum diye mesaj veriyor. Asıl insanı utandıran konu buydu bence. Yıllardır talip olduğumuz neredeyse her oyuncuya saldıran, bizim elimizden oyuncu almak için kafayı yiyen Fener işte, herkes de bunu biliyor, kalkmış bize çamur atılıyor. Bizim hem Zaha'ya hem de Tete'ye hem ihtiyacımız olduğu hem bonservissiz oldukları hem de fırsat transferi olduğu için talip olduğumuz ortadayken. Şimdi Fred'le Ndombele'ye bizden sonra talip oldunuz diye sizin seviyenize inip gazeteci kılıklı zavallının tekine aptalca sorular sordurup sizin yaptığınız muameleyi mi yapalım? Seviyeyi ilkokula çektiniz düşürmeyin işte daha fazla.

Haydi bakalım
Sek sek sekerek İsmail..
Yandan, yandan
Yürüü

Geri
Üst Alt