İsmail Kartal'dan Futbolcusuna Tehdit!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
F.BAHÇE Teknik Direktörü Kartal, ligin 3. haftasındaki G.Antep maçında sergilediği laubali tavırlarının üzerine hem kaptan Emre hem de taraftarlarla tartışan Emmanuel Emenike'yle özel bir görüşme yaptı.

kendine-gel-yoksa-oynatmam--1081052.Jpeg

Eski hırsından eser kalmayan Nijeryalı’yı Akhisar ve Torku Konya karşılaşmalarında kulübede oturtan deneyimli hoca, aba altından sopa gösterirken, “Seni bu halinle oynatamam. Formayı ben veririm ancak alacak olan da sensin. Çalışacaksın, istenilen düzeye geleceksin ben de seni göreceğim. Böyle kendini bıraktığın sürece oynayamazsın” sözleriyle net bir mesaj verdi.

YETENEKLİ golcünün hırslanmasını ve patlama yapmasını bekleyen teknik heyet gelecek hafta oynanacak G.Saray derbisini fırsat olarak görürken, takım içinde arkadaşları tarafından sevilen isimlerden biri olan Nijeryalı’nın en büyük handikapı çocukça kaprisleri.

Vatan

Son düzenleme:
karıştır koçum emeadidas

Bu adam saglam bir sopa yiyecek gibi geliyor bana. Böyle devam ederse Aziz Yildirim bunu sandalyeye baglayip, tekme tokat geceden sabaha kadar döver. Sonra üzerinden alkol döküp bir cöplügün icine atarlar. Zamaninda Rüstü´ye buna benzer birsey yaptirmisti, su anki ruhsal halinde daha bile ileriye gider.

Tehdit diyince "öldürürüm olm seni oynayacaksın" gibisinden sandım, sevindim karışıyorlar diye... :(

Fornayi senin vermedigini biliyoruz gececen ilk etapta o isi.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fotoğrafta Emenike'nin formasını adeta çıkarmak istercesine çekilmiş olması manidar :stupid:

"Çıkar len o formayı" der gibi :D

“Seni bu halinle oynatamam. Formayı ben veririm....."
Atma iso , yada illa atacaksan inandırıcılığı olsun , aziz babandan hiçbirşey öğrenmedin mi ...

Modaya uygun olarak kafa kesmeli tehdit bekliyordum. Ben de hayal kirikligi yasadim

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arapcım ateşin altına biraz daha odun at sonra karıştır ateşi iyice harlansın.

GT-I9300 Tapatalk

Aslanım Emenike vur kır parçala

Ara baslik ile haberin ilgisi ne yav. Kimin yakini oldurulmus?

Deep Thought cihazından gönderildi.

Karışıklık olmuş. Hallettim beyler ;)

Doğru bir karar. Oyuncuları hırslandırmak adına aradan yapılması gerekiyor. Selcuk 2 senedir formsuz ama kimse yedeğe cekemiyor.

Geri
Üst Alt