İspanya'da Şampiyon Kim Olur?

Eren Arslan

10 Numara!
Puan Durumu

Barcelona 51

A.Madrid 51

R.Madrid 50

La Liga'da bu sezon mutlu sona hangi takım ulaşır?

Sans barcelonanın puan kaybettiği hafta atletico da 2 puan bıraktı.

Bu sansı bir daha yakalayamazlar bence. Barcelona diyorum ben.

Dandik bir lig, real-barça'dan sıkıldı herkes, ligi düzenleyenler A.Madrid gibi bir takımı ilk 3'e sokup heyecan yaratıyorlar.

Normal şartlarda Barcelona'nın canı istese şuan 10-15 puan fark açmış durumda olurdu.

Bu 3ünün arasinda puan kaybetmeye en müsahit takim Real. Pek sanslari oldugunu sanmiyorum.

Atletico istikrarli sekilde gidiyor, ama bazi maclarda zorlaniyorda , özellikle deplasmanda. Ama Ligdeki diger takimlarda kolaylik saglayabilir, Real ve Barca haric Sampiyon görmek icin nihayet. (Burdaki Bursaspor misali) Özellikle son 10 haftaya kadar böyle iyi giderse, iddaasiz takimlar daha cok Aleticoya calisir gibime geliyor ve avantaj olabilir.

Ama normal sartlarda Favori Barca. Evinde cok rahat yeniyor herkezi. Deplasmandada üstün oynuyor herzaman, Messide formuna iyice kavusursa Sampiyon olurlar.

Dandik bir lig, real-barça'dan sıkıldı herkes, ligi düzenleyenler A.Madrid gibi bir takımı ilk 3'e sokup heyecan yaratıyorlar.

Normal şartlarda Barcelona'nın canı istese şuan 10-15 puan fark açmış durumda olurdu.

Barcelona 20 haftada sadece 9 puan kaybetmiş. Gayet iyi bir oran bence. Zaten kaybettiği 4 puan ATM'e karşıydı. 5 puan diyelim biz ona. İstese de o kadar puan farkı açamazdı yani. ATM cidden sınırları zorladı bu sene.

Bu haftaya kadar toplanabilecek maksimum puan 60. Nereye puan farkı yapıyor? :)

barca 10 haftada bir puan kaybediyor zaten, atletico da şansı değerlendiremiyor

barca olur

Real'in olmasını istiyorum ve de inanıyorum ATM bu kadro darlığında özellikle ŞL'de Çeyrek final görürse ve kupada devam ederse zorlanır. Real-Barça maçı işi belirler gibi. (Her zaman olduğu gibi.)

atletico barçaya çaksaydı içerideki kıl payı kaçırdı dünde saçmalamasaydı 4 puan fark olacaktı ve fikstür durumuda iyi ciddi ciddi şampiyon olabilirlerdi ama bu saatten sonra zor

barcelonanin madrid deplasmani var. realin atletico deplasmani var. dün sevillayi yenselerdi avantajdi.

Real Madrid bireysel takım.Ancak Barçada kim oynamazsa yerine geçen onun yerine sistemi devam ettiriyor.A.Madrid transfer yapmazsa düşüşe geçer.Barçanın stoper ve Xavinin veliahtını bulması gerek.Favorim Barça

Geri
Üst Alt