İstanbulspor Maçını Olimpiyat'ta Oynatacaklar!

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
1692536613073.png
Ne alaka yav böyle bir olay mı var ? Puan alma ihtimallerini artırmak için Necmi Kadıoğlundan çıkıp taraftar-bilet bahanesiyle zulümpiyatta oynatacaklar.
Bu olayın yangınını sadece ucuz bilet söndürebilir.

Ayrıca gerzek herifler TS'ye hala papara park yazmıyor.

antalya-kayseri tarzı patates tarlası hariç nerde oynadığımızın çok önemi yok

Zemin iyi olsun da isterlerse Bizim köyde olsun bı önemi yok.

Olimpiyatta oynatılmasının sebebi %30 kontenjan vermek istemelerinden kaynaklanıyor 25.000 bilet x 500 TL = 12.5 m TL parayı kasaya koyacaklar. Kendileri açısından mantıklı hamle yapıyorlar geçen senede böyle yapıyorlardı muhtemelen karşı tribünü komple bize verirler.

Bize sorun teşkil edecek en ufak bir şey yok bence neticede Esenyurt stadyumu atmosferden uzak ve boyut olarak ufak bir saha bunlarda bize ekstra engel çıkarabilecek durumlar.

Umarım maça bilet bulabiliriz ve cumartesi akşamı stadda yerimizi alabiliriz.

Zulümpiyatta maç oynatıp hafta içi yüksek bilet fiyatı çeken istanbulspor'a teşekkür edebilirsiniz.

adamlar hasılattan neredeyse 350-400 bin euro kazanacak. kendileri için mantıklı hamle. zemin düzgünse oynanabilir sıkıntı yok.

Olimpiyat bizim için daha iyi. Düzgün zemin lazım bizim takıma.

adamlar hasılattan neredeyse 350-400 bin euro kazanacak. kendileri için mantıklı hamle. zemin düzgünse oynanabilir sıkıntı yok.
dostum bilet fiyatlarına - satış durumuna baktın mı sen ?
En baba kazanacakları 220.000 €.
Necmi Kadıoğlunda yapıp bileti 2000 yapsa yine full çekerdi orası. Ordanda 310.000 € gelirdi.
Paşa stadında yapmasını hiç demiyorum bile veya Fatih Terim Stadyumunda.

dostum bilet fiyatlarına - satış durumuna baktın mı sen ?
En baba kazanacakları 220.000 €.
Necmi Kadıoğlunda yapıp bileti 2000 yapsa yine full çekerdi orası. Ordanda 310.000 € gelirdi.
Paşa stadında yapmasını hiç demiyorum bile veya Fatih Terim Stadyumunda.
12-13 milyon tl hasılat yaparlar sanki bilet fiyatlarından. gerçi dediğin gibi 220 bin euro hasılat yapsalar bile iyi o takım için.

Geri
Üst Alt