İstanbulspor Teknik Sorumlusu Olcay Demir: "Galatasaray'ın penaltıyı öyle kullanması doğru değil"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Icardi ve Kerem'in penaltısını saygısızlık olarak algıladınız mı?

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Olcay Demir: "Oyuncular biraz öyle algıladılar. Böyle bir şey yapmak doğru mu? Değil ama örnekleri var. Saygısızlık olarak görmüyorum ama saçma sapan bir şey yaptılar."

nerd.gif

Kaleciye attırmak kadar aşağılayıcı bence rakibi özellikle 0 0 dayken
Ama iş tamamen şov zaten hoşuna gider böyle şeyler taraftarında dünya basınında bunu denediler zaten

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımının yarısı uyuyordu İcardi topa vurduğunda bence Istanbulspor açısından bunu irdelemen daha doğru olur.
Gerisi bize kalmış bir şey.

bu arada yaptığı değişiklikler komediydi

ndao tarafından 2-3 kere kontraya çıktılar
tam oradan verim alıyorlardı

herifi çıkardı bizi rahatlattı

beyerin beteri varmış

Ulan sana ancak maydanoz düşer bu olayda. Eleştirilecek bir şey varsa biz eleştiririz

bu arada yaptığı değişiklikler komediydi

ndao tarafından 2-3 kere kontraya çıktılar
tam oradan verim alıyorlardı

herifi çıkardı bizi rahatlattı

beyerin beteri varmış
Reis aynısını düşündüm. Dk 75 civarlarıydı sanırım. O dkya kadar savunma arkası sarkıp etkili oluyorlardı, adam değişiklikleri bi yaptı resmen bizi rahatlattı. Maç içinde kendi kendime bu nasıl hoca dedim

Dayı kimi ne ilgilendirir ki. Adam gol atmak için kurallar dahilinde müthiş bir iş yapmış. Gol oldu olmadı orası ayrı da ne alaka olum. İyi boş kaleye gol atılmasın, kaleciyle karşı karşıyayken boştaki adama pas verilmesin. Kaleci açılmışken aşırtma atılmasın.
Mal mısınız nesiniz anlamadım ki.

Sen böyle laubali takımı bulmuşsun alsaydın ya puanı madem

Geri
Üst Alt