İşte CAS'ın Fenerbahçe Hakkındaki Gerekçeli Kararı

Mavi gözlü yalı çocuğu ve platini kıbrıs'ta buluşmuş 20 milyon dolar rüşvet karşılığı anlaşılmış ve FB ye en alt Sınırdan ceza verilmiş.

CAS'ın gerekçeli kararında çok az verilmiş diyor cezalar.

acaba TS uefa bir ihtarname mi cekti ? tff görevini yapmiyor bari sen yap , sende yapmasan Cas kararlarindan sonra sanada dava acarim diye? uefa da bundan dolayi mi harekete gecti ?

Mavi gözlü yalı çocuğu ve platini kıbrıs'ta buluşmuş 20 milyon dolar rüşvet karşılığı anlaşılmış ve FB ye en alt Sınırdan ceza verilmiş.

CAS'ın gerekçeli kararında çok az verilmiş diyor cezalar.

Sende benim gibi oldukça iyi takip ediyorsun.Verilen ceza ne olabilir.Bu iş iki yıl avrupadan men ile kalmaz.Küme düşme yada puan silme pazarlığımı yapılıyorda iş bu kadar uzuyor.

Adamlar paso borsa Manipülasyon u için abuk sabuk sıkıyorlar

Cas,verilen cezanın ölçülü olduğunu belirtiyor.Bu ölçü nedir?Küme ve yapılan şikenin büyüklüğüne göre düşmeler devam edecekmi?Yoksa bu ölçü bir anlaşma varsa (buna inanmıyorum) puan silme cezasımı?

Bunlar akıllanmaz.Bunu gördükten sonra anlaşılıyorki bunlar küme düşmeyi garantilediler.[attachment=11435:image.jpg] Ekli dosyayı görüntüle 15937

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    132,9 KB · Görüntüleme: 151
2 sene şampiyonluk yarışında tutulma ve 2013/14 sezonu hediye şampiyonluğun hesabını da verecekler daha.

Sende benim gibi oldukça iyi takip ediyorsun.Verilen ceza ne olabilir.Bu iş iki yıl avrupadan men ile kalmaz.Küme düşme yada puan silme pazarlığımı yapılıyorda iş bu kadar uzuyor.

Söylenenlere göre 2 alt lige düşürme cezası isteyecekmiş UEFA.ne kadar doğru bilinmez

Yandaş medyanın tüm çabası Azizin talimatıyla ; "Aman hisseler çok değer kaybetmesin. Nasılsa cezalar patlamaya başlayınca düşecek."

Beni ickillendiren olay hala diegoyu resmi olarak alamamalari.. Görüşmeler başladı daha bir nane yok 1 aydir.. Acaba ceza durumunun netlesmesini mi bekliyorlar

Başkanımız Aysal dönen dolapların farkında olduğundan dolayı en azından baskette bu olaya ortak olmadı.Futbolda da gerekirse çekiliriz mesajları boşuna verilmedi.

Brezilya-Kolombiya maçında FIFA'dan Fenere mesaj var :rolleyes:

2399345_big-lnd-1-kopya.png

Geri
Üst Alt