GSC Haber İşte Galatasaray’ın Diyarbakır Kadrosu

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

EEBk4g1.jpg

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının kadrosunu açıkladı.

Haberin Devami GSC Portal'da

-------------Bolat-------------
Veysel--Koray---Emre--Tarık
Sinan--Yekta--Kaan--Yasin
-----------Olcan-------------
-----------Pandev-----------

Hamza Hoca'nin kadro tercihi sürpriz oldu benim icin.

Gökhan Zan, Hakan Balta, Melo, Dzemaili, Hamit, Emre, Aydin, Engin ve Yigit götürülebilirdi Diyarbakir'a. Madem hepsine para ödüyoruz, faydalanmak gerekir.

Melo neden diye sorarsaniz Melo Gencler macinda cezali ve Gencler macindan sonra oynanacak Diyarbakir macinda da oynatacagini sanmiyorum, 2 hafta mac yapmadan duracak.

Gökhan Zan, Hakan Balta, Melo, Dzemaili, Hamit, Emre, Aydin, Engin ve Yigit götürülebilirdi Diyarbakir'a. Madem hepsine para ödüyoruz, faydalanmak gerekir.

Melo neden diye sorarsaniz Melo Gencler macinda cezali ve Gencler macindan sonra oynanacak Diyarbakir macinda da oynatacagini sanmiyorum, 2 hafta mac yapmadan duracak.

o patates tarlasında melo sakatlanırsa ne olacak peki

hamza hoca oynatir bol bol dedik ilk 11 de ama bruma gene yavas yavas yedekleri düsmeye basladi hayirdir?

kıytırık kupa maçı için meloya bide maç başı 25 bin euro mu versinler

Güzel güzel gençleri izleyelim. Sinan,Olcan, Yasin, Yekta, Pandev gibi 4-5tecrübelinin yanına Koray, Emre, Sinan,Bruma gibi gençleri koyarız. Tarık ile Veysel de bek oynarlar.

Dzemali'yi götürseydik keşke, belki bi daha sakatlanırdı.

Birhan , Kaan , Sinan G. , Koray ,
umarım bu adamlar anlamlı süreler alabilir .

Geri
Üst Alt