İşte Galatasaray'ın Transfer Bombası!

Yabancı stoper almayalım 5+3 te bize ileride oynayacak adam lazım.

anglo-sakson kültüründe egitim almis bir topcudur. görüntüsüyle rakiplere "skrtel" izlenimi vermesine ragmen kazma buldugum bir tiptedir.

ihtiyacimiz olan bir lider degildir, takim defansini derleyip, toplayacak tipte bir stoper degildir.

Açıkçası Liverpool 2. olmasına rağmen çok gol yiyen bi defans hattı var Skrtel aradığımız adammı? Türkiye için fazla bile diyebilirim

Semih-Skrtel fena olmaz gibi

Skrtel burada tozu dumana katar çok büyük fayda sağlar.

Ancak bahsedilen rakamlar çok büyük ve yalan haber olduğu belli bir sürpriz olmazsa.

Daniel Agger daha makul ve iyi olabilir ancak yabancı stoper alacak mıyız ? Bilmiyorum.

skrtel yerine hem zenci (fener zenci sever) hem de italyan (prandelli etkisi) Angelo Ogbonna'yı tercih ederim. yanlış hatırlamıyorsam ogbonna'yı torino'dayken milli takıma alan prandelli'ydi. sonra juventus'a gitti.

skrtel yerine hem zenci (fener zenci sever) hem de italyan (prandelli etkisi) Angelo Ogbonna'yı tercih ederim. yanlış hatırlamıyorsam ogbonna'yı torino'dayken milli takıma alan prandelli'ydi. sonra juventus'a gitti.

Ogbonna aslında bu sezon yeterli forma şansı bulamadı bi seçenek olabilir bize

Chedjou'nun gitmesi bile Skrtel'in gelmesi kadar sevindirir beni.

Agger,Skertel birini kapip getirelim.Iyi bi stoper olmadan bu sezon bitmez ,Telles +3 oyuncusu olur.

Doria veya Balanta olursa bunlardan birisi gelsin.Egerr olmazsa Milanda oynayan Ramiye yonelseler harika stoper bonservisi 7 milyonmus galiba yonetim alirsa iyi is cikarir tam forvet gibi stoper gol atar bizde :D

Geri
Üst Alt