İşte Ronaldo'nun O Reklamdan Kazandığı Ücret!

Ümit Çatar

Cezalı
ronaldo-457645.jpg

İşte Ronaldo’nun o reklamdan kazandığı ücret!

Cristiano Ronaldo'nun Türk Telekom için oynadığı reklamdan 2.5 milyon Euro aldığı iddia edildi.

Hızı saatte 33 kilometreye ulaşan Cristiano Ronaldo; Türk Telekom’un GiGA 4.5G iletişimi kapsamında hazırladığı hız odaklı reklam kampanyasının yeni yüzü olmuştu. 4.5G reklam kampanyasında rol alan Cristiano Ronaldo’nun rol aldığı reklam filmi için ne kadar aldığı merak ediliyordu.

Akşam’da yer alan habere göre Ronaldo’nun firmadan 2.5 milyon Euro aldığı iddia edildi. Çekimlerin 1’i İstanbul’da olmak üzere dört gün sürdüğü öğrenildi.

AMK Spor

Moderatör tarafında düzenlendi:
+ ücretsiz fiber internet

Benim o, tuh yakalandik :D

1 haftadır bunu düşünüyodum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Keşke adanalı ronaldoyu oynatsaydikda para dışarıya kacmasaydi
82ced51788c8cdf87879018b9803c8e1.jpg

İki tane baz istasyonu kurun o paraya bari. Çekmiyor hiç bir yerde, altyapısı berbat Türk Telekom'un. Ben bu kadar sıkıntı çıkaran bir firma görmedim.

Lan hani 4.5G ye geçiyorduk benim telefon uyumlu olmasına rağmen hala 3G de

Reklama çuvalla para harcayacaklarına altyapıya harcasalar da, sözde değil özde fiber net kullansak.

Aradım malları diyo çalışmalar devam ediyor hey beynini şey edeyim madem bitmedi ne diye 1 nisan deyip milleti coşturuyonuz

Sırf ucuz diye kullanıyorum yoksa beş para etmez ama bir gerçek var ki diğer operatörler kazığın daniskası. 2 gb 40 küsür veren bir hattın müthiş bir altyapısı olsa ne olur olmasa ne olur , alt yapı dandik ama iş görür Türk Telekom kullanmak daha mantıklı .

10 gb paketini 59 liraya gördüm. fiyatlar iyi ama herseyin dört dörtlük olmasi beklenemez :)

Evet ben 10 gb olanı kullanıyorum işte :) diğer hatlarda 140 küsür sanırım :) valla bende Vodafone vın vardı , yer değiştirince 3G çekmiyordu. Yani aslında Türk Telekom'un adı çıkmış ha bu kalitesiz bir servis ağının olduğu gerçeğini değiştirmez ama o kadar da kötü değil. Vını kapatıp 10 gb aldım mis gibi de kullanıyorum :)

özellikle merkezi yerlerde hic fark yoktur diye düsünüyorum. 59 liraya 10 gb bir hayli ucuz sonucta. yaz dönemi almanya'dan türkiye'ye gelince turkcell'den hazir kart aliyorduk 2-3 tane. bu sene türk telekomu denerim herhalde. ayni fiyata 2-3 gb falan daha fazla veriyor tt, turkcell'e göre.

Evet mesela ben Ardahan'da iken bile çekiyordu yani orası pek merkez de sayılmaz. Bence de tt alın Türkcell ve Vodafone bence zengin işi :)

özellikle merkezi yerlerde hic fark yoktur diye düsünüyorum. 59 liraya 10 gb bir hayli ucuz sonucta. yaz dönemi almanya'dan türkiye'ye gelince turkcell'den hazir kart aliyorduk 2-3 tane. bu sene türk telekomu denerim herhalde. ayni fiyata 2-3 gb falan daha fazla veriyor tt, turkcell'e göre.
Samsuna yolun düşerse bi alo çek bana ulasabilirsen :D oturduğum yer Karadeniz bölge müdürlüğünden 1 km uzakta sabah 4g'yi test edeyim bi dedim 3mb çıktı güler misin ağlar misin

Bu arada bu reklam konusunda saçma sapan yerlere gidiyor. Evet reklam güzel ama hizmet kalitesiyle de biraz ön plana çıksalar keşke

Bursa'da bile hala çoğu semtte fiber altyapı yok,kendimden biliyorum ama Ronaldo'nun reklamları İstanbul bilboardlarını süsledi saniyesinde.

Geri
Üst Alt