İsteyince İyi Oynayan Bazı Adamlar | Uğur Meleke

Burak ile Selçuku en çok öven adamların başında gelirdi kendileri ne demişti hatırlayalım;

Adı Burakowski olsaydı: “Burak Yılmaz”
Bu sene (mesela) Belçika Ligi’nde oynayan Burakowski isimli bir Polonyalı, ligde Anderlecht’le 24 gol atsa, takımını Devler Ligi’nde çeyrek finale taşıyıp orada da 8 kez fileleri havalandırsa, muhtemelen kapısında Chelsea’ler, City’ler birikecek, onun için en az 30 milyon Euro değer biçilecekti. Üstelik o Burakowski geçen sezon da 33 attıysa, milli takımının da birinci santrforuysa onu 13’e-15’e satmak akıl dışıdır, Türk kompleksimizden başka bir şey değildir bence.

ne olursa olsun acikcasi bendede bu algi olustu hangi hoca olursa olsun bir iki antremana cikarak hersey birden degismesi mümkün degil ben bunu oyunculara bagliyorum kimse bana anlatamaz burak birden bu kadar degismesine ,bu belliki prandelliyle sorunlar yasiyorlardi ve bu performansini etkiledi kasti yada degil orasini bilemem kimsenin günahina almak istemem ,ama genede kafami kurcaliyor.

sneijder de %100 ile oynayamadı delinin takımda, yaptığı herşey özel yetenek organizasyon 0. 5 ön libero ile oynayan adam ne yapabilir ki

açıkçası sabote ettiklerini düşünmüyorum. zaten her td değişikliğinde takımın oyunu pozitif anlamda etkilenir. bu olay sırf bizde olmadı. trabzon'da da aynı etki oldu. bu pozitif etkinin yanı sıra prandelli hiçbir zaman elindeki kadroyu düzgün şekilde kullanmadı. her çıkarttığı kadroda bir şeyler eksikti. sezon başından beri hamza hoca'nın çıkarttığı şu 2 kadro kadar düzgün kadro göremedik. hal böyle olunca kötü sonuçların gelmesi de gayet doğaldı

Bu yerliler sadece Prandelli ile kötü değildi, Mancini varken de berbatlardı, hatta Terim'in 2.senesinde de çoğu zaman istikrarsız ve yetersizlerdi. 2-3 hafta bir geçsin bakalım. En önemli oyuncularını oynatmayan veya oynatamayan Eskişehir ve Akhisar maçları ile kesin hüküm vermek kolay değil. Hamza hocanın antrenörlük yetenekleri azımsanacak gibi değil orası kesin, ama umarım gerçeklerin de farkındadır.

Adamın her dediği doğru, Selçuk 1 yıl sonra top kazandı.İBB maçını hatırlayın, rakibini takip etmediği için 2 gol yedik.Burak efor sarf etti kendine atılan topları dağıtmayı başardı.

ne o iki kiytirik takimi zorla yendik diye baslamis millet gene ucmaya bu rezillerin takimi sabote ettigi gün gibi ortada hala yok sistem yok bilmem ney yanindan biri gecince yikilmanin sistemle ne alakasi var bu beyler prandelliye yada mancini denmi paralarini aliyolar senin basinda kim olursa olsun seni ilgilendirmez giydigin formaya saygin olcak is ahlakin olcak iki gün sonra hamza hocayi satmicaklari ne malum gidigi formaya saygisi olmayan en adi serefsizdir benim gözümde kim ne derse desin

Geri
Üst Alt