İtalyan Taraftarların 'Transfer' Hakkında Düşünceleri

Capello'ya selam olsun onuda sevmem..

Abicim senin sevip sevmemen bir şeyi değiştirmez. Italya futbolunun yaptığı başarıların kaçta birini senın ulken başardı?

Afedersin ama bu düşünce tarzıyla zaten bizden bir mok olmaz.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiyat konusunda Türkiye de sistem böyle. Vasat oyuncuların bile 1,5M Euro aldıkları bir ülke düşününce İtalya Milli takımından gelen bir Teknik Direktörün 4-4,5M Euro alması olağan bir durum. iyice Katar olduk anasını satayım.

Galatasaray'da Prandelli'nin gelişine en çok eski öğrencisi Felipe Melo sevindi.

Galatasaray'da Prandelli'nin gelişine en çok eski öğrencisi Felipe Melo sevindi. Prandelli'yi "Gerçek bir lider" olarak tanımlayan Melo, "Çalıştığım en iyi teknik adam. Takımdaki herkesle yakından ilgilenir. Oyuncunun psikolojisinden iyi anlar. Hem hoca hem psikolog" yorumunu yaptı. Brezilyalı yıldız, kariyerinin zirvesine 2008-09 sezonunda Fiorentina'da çıktı. O dönem Prandelli'nin talebesi olan Melo, İtalyan çalıştırıcı yönetiminde Fiorentina'da parlayarak dev kulüplerin dikkatini çekmişti. Melo, Fiorentina'daki süper sezonun ardından 25 milyon Euro'ya Juventus'a transfer olmuştu.

benim referansım tamam :D

Geciniz boyle seyleri, gecen sene Prandelli yi ove ove bitiremiyorlardi, simdi Dunya Kupasinda basariz oldugu icin hemen kotu hoca mi olmus :D

Prandelli'yi çok tanımam. Hatta çoğu yerde nasıl bir hoca diye soruyorum. Ancak ben konuyu açan arkadaş olsam, o İtalyan forumlarına girip, bir iki çeviri yaptıktan sonra o mesajları silip, konuyu açmaktan vazgeçerdim.

Ayrıca 2012 de Avrupa şampiyonasında final oynarlarken Prandelli'ye ne diyorlardı çok merak ediyorum?

İnşallah bu sene başarılı olur . Sadece olcan transferi bile benim bu seneki heyecanımı korumama yetti. Galatasaray'ı Galatasaray dışında kimse deviremez. Yıllardır her başarıyı yöneticiler öldürdü. İnşallah bu sene öyle olmaz...

Bu Prandelli'yi kötüleyenler arasında Milanlılar da vardır Allah bilir. Onlara sormak lazım ne yapsaydık yani Seedorf'ları, Inzaghi'leri mi getirseydik takımın başına :)

Ya milli takımdan ayrılan adamı övecek değiller herhalde. Ona bakarsak Simeone de demeyimsizdi. Hava yakalamaya bakar iş.

Juventus u da bu vasat ligin şampiyonu DİKTİ çayırda demi :D

Terim gecen sene bizden gittiğinde bizim taraftarın söylediği laflar ile aynı. Gs tarihinin en basarılı hocasını bir anda

itibarsızlaştırdık.

Geri
Üst Alt